Ruskigt väder

Dagen har varit ganska händelselös. Klockan 11 ringde Monica, arbetsterapeuten och pratade. Hon ville höra hur det var med mig och varför jag hade fått tillbaka en del av mina symptom. Det är ju svårt att säga exakt vad det är som gör att jag får symptomen för många bäckar små…

Jag har inte sovit idag utan bara vilat så det blir ju bra för natten. Jag märkte i morse att det var skönt att ta det lugnt på morgonen då jag fortfarande har yrselkänsla. Det kommer jag nog ha ett tag till fast jag hoppas att det kommer ge med sig nu när jag gått ner i tid.

Ikväll har jag inga planer utan det blir lite tv.tittande. Just nu har Mats digitalt möte med Månkören, en halvtimmes sjungande blir det för honom. Han sitter i köket och brummar och hummar, det är inte så vackert att lyssna på då jag inte hör några andra än honom. Han är bas så då låter det mest domdom. Han sjunger i takt till regnet som öser ner utanför fönstret. Det är ett riktigt ruskväder ikväll, hoppas på att det ska bli lite finare väder.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.