Semester 🌞 Dag 11 🌞 17 juli 2021

Lördagen började som alla andra lördagar, med löpning och bad. Idag var vi Mats, Marie, Maria, Matilda och jag som sprang. Jag valde att springa 3 km för jag tyckte det var vÀldigt varmt. Det var runt 22 grader i luften och idag var det 23,8 grader i vattnet.

Sedan Ă„t vi frukost i solen och hann snacka om allt mellan himmel och jord.

Efter frukosten Ă„kte vi hem, duschade och gjorde oss iordning för att Ă„ka pĂ„ vĂ„r Ă„rliga semesterresa tillsammans med Malin och Urban. TĂ€nk att det Ă€r 25 Ă„r sedan vi började Ă„ka pĂ„ semester tillsammans. Året 1996 var första gĂ„ngen vi semestrade tillsammans och dĂ„ tryckte vi in oss fyra vuxna och tvĂ„ ettĂ„ringar i en liten husvagn och pĂ„ den vĂ€gen Ă€r det. I Ă„r gĂ„r resan till Landskrona fast nuförtiden Ă€r det semestrar utan barnen.

Vid 12.30 blev vi hÀmtade av Malin och Urban och Äkte först till Nybro dÀr de lÀmnade sin hund Chilla hos Urbans förÀldrar och sedan gick fÀrden vidare mot VÀxjö dÀr vi stannade och Ät pÄ McDonalds som Àr tradition nÀr vi Àr ute och reser.

PĂ„ bilresan hann vi lyssna pĂ„ tvĂ„ sommarpratare, Kayyo och Agneta Sjödin. Runt 17 var vi framme i Landskrona vid hotellet, Öresund konferens och spa dĂ€r vi ska bo tvĂ„ nĂ€tter.

Vi gjorde oss hemmastadda och jag var tvungen att duscha efter bilresan. Vid 17.30- tiden kom Malin och Urban till vĂ„rt rum dĂ€r vi skĂ„lade in semestern och alla vĂ„ra Ă„r tillsammans. 💜

Sedan gick vi en liten promenad pÄ stan innan vi kom fram till restaurangen, Cardells dÀr vi bokat bord 19.30. Vi Ät och drack gott och nu ligger jag i sÀngen lite salongsberusad och ska snart sova för imorgon ska vi upp ganska tidigt för fÀrjan över till Ven gÄr 9.30.

VÄr semesterresa har börjat perfekt och jag Àr sÄ glad över vÄr relation som hÄllt i sÄ mÄnga Är. Jag ser fram emot mÄnga fler roliga semestrar dÀr vi skapar gemensamma minnen.

Kram frĂ„n mig, 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *