Semester 🌞 Dag 2🌞 8 juli 2021

Det blev sovmorgon idag med, fast inte riktigt lika lÀnge som igÄr. Idag var det ganska fint vÀder, solen tittade fram bakom molnen lite dÄ och dÄ. det hade inte hunnit bli sÄ varmt, 19 grader.

Efter frukosten Äkte jag till Plantagen, behövde lite jord för jag tÀnkte fixa lite med mina pallkragar och ett land som behövde rensas. Det blev Àven lite jordgubbsplantor och en ny rabarberplanta. Jag hoppas att den hÀr rabarbern ska ge bÀttre skörd Àn den jag har. Jag köpte Àven en bröllopspresent till Mats.

NÀr jag kom hem frÄn affÀren jobbade jag ute i trÀdgÄrden och det var hur varmt som helst att jobba. Grannen har jordgubbsplantor som har revat sig in pÄ vÄr trÀdgÄrd sÄ dem tog jag vara pÄ och planterade med de andra jordgubbsplantorna som jag köpt.

Det blev bra fast det Àr ÀndÄ kvar att göra innan jag Àr nöjd med baksidan. Mats har Àven han varit ute i trÀdgÄrden och fixat rent vÄr lilla hörna som vi hade en massa brÄte pÄ. Han hyrde ett slÀp och fick bort den högen fast vi har lite annat smÄtt och gÄtt som ocksÄ behöver till Ätervinningen. Det fÄr bli nÄgon annan dag.

Sedan efter mitt jobb ute i trÀdgÄrden sÄ behövde jag vila fast först blev det duschen för jag var ganska smutsig. Jag somnade sÄ gott och det var precis vad jag behövde.

NÀr jag vaknade blev det ett avsnitt utav serien Peaky Blinders som vi börjat titta pÄ. DÀrefter blev det att laga mat och det blev spagetti med svampsÄs.

Efter maten blev det en lite tur ut i trÀdgÄrden igen, jag behövde vattna alla mina plantor som jag satt och Àven alla mina tomatplantor. Det Àr mycket tomater pÄ fast ingen har blivit mogen Ànnu. Jag ser framemot att kunna Àta mina egenodlade tomater.

Nu ikvÀll har vi varit en tur in till Kalmarsundsparken för att titta pÄ sandskulpturerna som de hÄller pÄ att bygga. Jag tror att de ska vara fÀrdiga till helgen. Det var fyra stycken som var med fast jag kunde inte ta kort pÄ alla. I Är hade de spridit ut skulpturerna sÄ tvÄ var i Kalmarsundsparken och tvÄ var i Sylvanderparken. Annars om Ären har alla varit i Kalmarsundsparken, fast jag antar att det har med pandemin att göra. Det innebar att vi fick en liten kvÀllspromenad för att kunna se alla skulpturer.

Nu Ă€r vi hemma igen och det kommer sĂ€kert bli lite mer netflixtittande. Imorgon har vi inga planer pĂ„ vĂ„r bröllopsdag. Mats Ă€r helnöjd med att vi inte gjort nĂ„got sĂ€rskilt i tvĂ„ dagar och jag börjar snart bli uttrĂ„kad… đŸ˜±

Det Àr tur vi ska till Lena och Toni pÄ lördag sÄ vi fÄr trÀffa lite andra personer.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *