Semester 🌞 Dag 22 🌞28 juli 2021

Idag ringde klockan 6.00 för vi skulle hĂ€mta Annika klockan sju. Vi kom ivĂ€g som vi skulle och fĂ€rden gick norrut med ett stopp i Flen eftersom vi skulle lĂ€mna ett par hörlurar som Melle glömt i vĂ„r bil. Hos Åsa och Jon fick vi kaffe och goda smörgĂ„sar, ett perfekt stopp och kissepaus pĂ„ vĂ€gen till Uppsala.

NÀr vi Äkte frÄn Flen till Uppsala kom regnet och vi hoppades att det inte skulle regna nÀr vi kom fram. Vi hade tur för det duggade bara lite. Klockan 14.45 checkade vi in pÄ Duvan hotell som lÄg ganska centralt. Det sÄg lite suspekt ut nÀr vi kom in fast rummen var ÀndÄ fina och ganska stora. Nu vÀntar vi bara med spÀnning pÄ hur frukosten Àr i morgon bitti. Det Àr lite det som sÀtter betyget pÄ hotellet. Hittills Àr vi nöjda.

NÀr vi packat in i vÄra rum sÄ skÄlade vi in vÄr resa med bubbel innan vi gick pÄ upptÀcksfÀrd i Uppsala. Vi Ät en tidig middag utmed FyrisÄn pÄ en tapasrestaurang, Iberico. Det var goda rÀtter sÄ vi blev mÀtta och nöjda. Ett glas vitt slank Àven ner till maten. Efter middagen gjorde vi Uppsala, gick in i domkyrkan, tittade pÄ universitetsbyggnaden, slottet. Sedan gick vi hem och spelade The mind och drack rosé. Bilderna fÄr tala. Vi har hittills en bra kÀnsla över Uppsala och ser framemot morgondagen dÄ vi ska hinna se Ànnu mer.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *