Semester 🌞 Dag 29 🌞 4 augusti 2021

Idag tog Mats sin andra vaccinspruta mot Covid-19. Han hade en tid klockan 8.12 sÄ Idag blev det ingen sovmorgon. Jag gick upp vid Ätta och fixade lite inför kvÀllen.

Jag strategivilade framför tvn nÀr damerna spelade första halvlek i handboll. De mötte Sydkorea och vann.

Vi

Vid halv elva Ă„kte jag in för att skriva pĂ„ anstĂ€llningspapprerna pĂ„ Centrumskolan. MĂ€rit lyckades inte fĂ„ ut avtalet för systemet krĂ„nglade. Fast nu Ă€r jag officiellt anstĂ€lld pĂ„ skolan som jag arbetstrĂ€nat ett och ett halvt Ă„r. Det kĂ€nns riktigt bra. 😊

Vid tolv hÀmtade vi bilen som varit pÄ verkstaden och fÄtt ny UREAtank.

Vid halv ett var jag bjuden till Birgitta en fd kollega. Hon Àr min förebild och jag önskar all fick jobba tillsammans med en Birgitta. Hon fick en verkligen att var sin bÀsta version av en sjÀlv. Det var sÄ mysigt och trevligt att ses igen. Hon hade gjort god paj och serverade sallad till. Vi hann samtala en hel del innan jag Äkte hem runt fyratiden.

NÀr jag kom hem vilade jag för klockan sex skulle en kollega pÄ Centrumskolan och hennes familj komma. Vi bjöd pÄ grillat, lite olika kött och pommes med sallad till. Vid Ätta var de tvungna att Äka hem till sin Àldsta dotter för det hade hÀnt nÄgot som naturligtvis var viktigare Àn att vara hos oss. Det var trevligt sÄ lÀnge de var hÀr och vi kommer trÀffas vid ett annat tillfÀlle.

SÄ nu fick vi en lugn onsdagskvÀll istÀllet framför tvn.

Kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *