Semester 🌞 Dag 4 🌞 10 juli 2021

Jag vaknade innan klockan ringde idag, hade alarmet stĂ€llt pĂ„ 7.30. Även om jag vaknade utav mig sjĂ€lv sĂ„ kĂ€nde jag mig lite seg och trött i alla fall. Jag sover ganska dĂ„ligt om nĂ€tterna för det Ă€r sĂ„ varmt. Inatt har det inte varit riktigt sĂ„ varmt som det brukar för det har smĂ„regnat.

NÀr jag klev upp 7.30 sÄ var det ganska mulet och ca 19 grader utomhus. Jag trodde vi skulle fÄ springa i regn och Àven bada i regnet. Det visade sig att solen ville komma fram lagom till nÀr vi sprang och badade och regnet har hÄllt sig undan idag. Kanske kommer det till kvÀllen.

I dag var vi 5 stycken som sprang och badade vid Koudden. Det var 20,7 grader varmt i vattnet och riktigt skönt. Det var sÄ en ville ligga i en bra stund idag. Vi hade ingen frukost med oss idag för jag trodde det skulle regna.

NÀr vi kom hem Ät vi frukost framför tvn och tittade pÄ vÄr serie, Peaky blinders. Annars har vi inte gjort nÄgot sÀrskilt idag. Jag har sÄklart strategivilat och sov dÄ tvÄ timmar för klockan 17 var vi bortbjudna till Lena och Toni i deras sommarstuga.

NĂ€r vi kom till Lena och Toni fick vi bubbel och snacks, gott.

Det kÀndes som det var lÀngesedan vi sÄgs sÄ det var trevligt att umgÄs och vi hade som vanligt mycket att av handla.

Toni hade gjort en tvÄkamp i form av pilkastning och musikquiz. Vi började med att kasta pil. Det gick sÄdÀr för mig, hamnade pÄ en tredjeplats sÄ jag slog frÄn underlÀge direkt eftersom jag Àr urkass pÄ musikartister.

Jag var lite orolig för deras bil fast jag lyckades hÄlla pilarna pÄ tavlan.

Sedan fick vi grillat, en massa olika goda saker, potatis och sallad sÄ vi blev hur mÀtta som helst.

Musikquizet gick som vÀntat, Lena Àgde och sedan kom Mats och sist jag. Det var ett roligt quiz med lÄtar som jag kÀnde igen fast jag Àr sÄ dÄlig pÄ att komma ihÄg artisterna.

Till efterrÀtt fick vi nÄgot nytt, efterrÀttspizza och det var jÀttegott. Pizzabotten med mascarpone, lemon curd och hallon. Till det serverades vaniljglass, riktigt gott.

Vi spelade Ă€ven tvĂ„ spel, Alias och Just one. Det var kul att spela och sedan hann vi snacka en massa om allt möjligt. KvĂ€llen gick fort och helt plötsligt hade klockan blivit 02.30 och det var dags att runda av. Nu Ă€r klockan 03.08 och jag ligger nerbĂ€ddad i deras lilla gĂ€ststuga och Mats snarkar redan. SĂ„ nu sĂ€ger jag godnatt och tack för en hĂ€rlig dag med mycket innehĂ„ll. Kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *