Semester 🌞 Dag 5 🌞 11 juli 2021

Idag vaknade jag upp nere hos Lena och Toni i deras gÀststuga i Djursvik. Det var en fin morgon sÄ dÀr lugnt och stilla och bara lite fÄgelkvitter hördes runt halv sex. JAg övervÀgde att gÄ en promenad fast med tanke pÄ att jag somnade vÀldigt sent runt fyratiden pÄ morgonen sÄ valde jag att somna om och steg upp kvart i nio.

Vid niotiden hade Àven Lena och Toni kommit upp och gjorde frukost, kÀndes som vi var pÄ hotell. En mysig morgon tillsammans blev det och Àven en liten promenad bort till badplatsen. Jag kunde inte motstÄ ett dopp sÄ jag badade i trosor och Bh. Det var vÀldigt skönt i vattnet och uppskattningsvis lÄg vattentemperaturen runt 21 grader.

Sedan gick vi tillbaka till huset och snackade en liten stund innan det var dags för oss att köra hem. Jag körde för Mats hade fÄtt i sig mest i gÄr och dÄ ville vi inte chansa fast nÀr vi kom hem blÄste han 0,00 sÄ det hade varit lugnt för honom att köra.

Vi var hemma runt 12.30 och dÄ passade jag pÄ att ta mig en lur för att vara pigg nÀr Rasmus och Tova skulle dyka upp klockan 17.00. Medans jag vilade, halvsov Älte Mats och fixade allt inför middagen. Vi bestÀmde att ögra pizza i grillen och efterrÀttspizzan som fi fick hos Lena och Toni. Mats köpte tvÄ pizzastenar till kvÀllen och det Àr ett köp vi inte Ängrar.

Vid 16.30 tiden kom Rasmus och Tova, sÄ himla mysigt att traffa dem en stund. Vi gjorde vÄra pizzor en rÀkpizza och en kebabpizza och de blev verkligen goda med krispig botten. Det kommer vi göra fler gÄnger i sommar.

Vi spelade Àven kubb och ungdomarna var vÀnliga att ge oss vinsten tvÄ gÄnger. Sedan kom Marie förbi för de skulle lÄna en pensel för de mÄlar om i deras kök. Vi följde med bort för Rasmus och Tova hade inte sett deras nya kök och dessutom behövde vi en promenad innan vi skulle Àta efterrÀtsspizzan.

Efter efterrĂ€tten följde vi med Rasmus och Tova till biltvĂ€tten för Rasmus kulle tvĂ€tta deras bil och vi hade tĂ€nkt tvĂ€tta vĂ„r i veckan fast det hanns inte med sĂ„ dĂ„ passade vi pĂ„ nĂ€r de skulle göra det. Sedan Ă„kte Rasmus och Tova hem till Tovas förĂ€ldrar. Det Ă€r sĂ„ mysigt att barnen vill komma hem och trĂ€ffa sina förĂ€ldrar. Nu lĂ€ngtar vi till vi ses nĂ€sta gĂ„ng. 💜

Nu Àr vi sjÀlva igen och snart Àr det fotbollsfinalen mellan Italien och England som vi ska titta pÄ. Tittar du?

Jag hoppas du haft en bra helg, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *