Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Semester 🌞 Dag 7 🌞 13 juli 2021

Oj vad det regnade och blixtrade i natt. Bitvis lyste det upp himlen och detvar mÀktigt. Jag var vaken inatt och somnade framÄt smÄtimmarna. Jag hade ju druckit kaffe sÄ jag fÄr ju skylla mig sjÀlv.

Vid 8.30 gick jag upp och packade och gjorde i ordning mig för att sedan Äka till pappa. Vi svÀngde förbi bilverkstaden för vÄr lilla grej som vi bestÀllt hade kommit

Innan vi Äkte letade jag upp vÄr lilla cd- spelare för jag hade tÀnkt lyssna pÄ den pÄ vÀgen. TyvÀrr hade den slutat fungera sÄ vi körde inom VÀxjös Netonnet fast dÀr hade de slut pÄ just en liten cd-spelare. Jag fÄr leta vidare.

Runt 13 var vi framme hos pappa i VÄxtorp och vi Äkte direkt in till Laholm för att Àta lunch pÄ Gröna hÀsten. Efter lunchen Äkte vi till pappa och jag behövde sova lite sÄ det gjorde jag. I pappas lÀgenhet var det svalt och skönt för utomhus var det 28 grader.

NÀr jag hade vilat fÀrdigt Äkte vi till Mellbystrand för att spela minigolf. Inga, pappas vÀn följde ocksÄ med. Det gick inte sÄ bra för mig för jag förlorade och pappa vann.

Vi Äkte först till MÄnstorps gÄrd för jag googlade minigolf och dÄ lÀste jag att de hade minigolf. Jag kollade lite slarvigt för de hade bara öppet fre, lör och söndagar. Det verkade vara ett mysigt stÀlle sÄ nÀsta gÄng vi besöker pappa fÄr i ta en tur dit.

Efter minigolfen Äkte vi hem till pappa och Ät jordgubbar och smörgÄs. Nu Àr det snart sÀngen som gÀller för imorgon blir det först besiktning av pappas bil och sedan tÀnker vi Äka dit dÀr de spelade in MÀstarnas mÀstare. Jag lÀste ett inlÀgg av Inga som hade lagt ut bilder dÀrifrÄn och dÄ vet jag att jag tÀnkte att jag skulle Äka dit nÀsta gÄng jag Àr hos pappa.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *