Semester 🌞Dag 3🌞 9 juli 2021

Det gick fort för Mats att vÀnja sig vid att sova lite lÀngre pÄ morgonen. Vi vaknade runt 8 idag och dÄ var det dags att stiga upp. Det Àr vÄr bröllopsdag idag sÄ jag fick faktiskt en present. (vilket hÀnder sÀllan) Det var en rosbuske som jag fortfarande inte har planterat för jag vet inte riktigt vart jag ska plantera den. Mats fick ett par short och en skjorta utav mig.

Vi hade inga planer för dagen sÄ pÄ förmiddagen bestÀmde vi oss för att Äka till Liljeholmens stearinfabrik som ligger i Oskarshamn. Det lev lite ljus inhandlade och jag har velat besöka den affÀren och idag blev det Àntligen av.

PÄ vÀgen hem stannade vi vid Nabbens Rökeri och Fisk som ligger i Timmernabben. Vi köpte en massa godsaker till ikvÀll som rÀkor, rökt makrill, limesÄs mm. Eftersom de inte hade oston blev det en tur till City Gross ocksÄ och sedan var kvÀllen rÀddad. Vi valde att köpa hem en massa godsaker istÀllet för att gÄ ut och Àta för att fira bröllopsdagen. Det var mycket mysigare hÀr hemma med alla godsaker och netflix pÄ tvn. TÀnk att 27 Är som gifta och det ska sÄklart firas pÄ ett eller annat sÀtt.

Vi fick Àven ett kort frÄn min barndomsvÀn Ulrika och hennes man Thomas. Hon Àr sÄ bra pÄ att komma ihÄg alla bemÀrkelsedagar och vi fÄr alltid ett kort pÄ dessa dagar. TyvÀrr Àr jag inte lika duktig pÄ att komma ihÄg.

Det har varit en bra dag som snart gÄr mot sitt slut. Jag Àr inne i en tröttperiod sÄ jag sover ganska mycket och har Àven idag sovit mer Àn en och en halvtimme. Det blir tidigt isÀn gör imorgon ska vi upp och springa pÄ vÄr vanliga tid 8.15 sÄ det blir ingen direkt sovmorgon imorgon.

Jag hoppas att ni haft en bra fredag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *