Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Semester 🌞 Dag 11 🌞 17 juli 2021

Lördagen började som alla andra lördagar, med löpning och bad. Idag var vi Mats, Marie, Maria, Matilda och jag som sprang. Jag valde att springa 3 km för jag tyckte det var väldigt varmt. Det var runt 22 grader i luften och idag var det 23,8 grader i vattnet.

Sedan åt vi frukost i solen och hann snacka om allt mellan himmel och jord.

Efter frukosten åkte vi hem, duschade och gjorde oss iordning för att åka på vår årliga semesterresa tillsammans med Malin och Urban. Tänk att det är 25 år sedan vi började åka på semester tillsammans. Året 1996 var första gången vi semestrade tillsammans och då tryckte vi in oss fyra vuxna och två ettåringar i en liten husvagn och på den vägen är det. I år går resan till Landskrona fast nuförtiden är det semestrar utan barnen.

Vid 12.30 blev vi hämtade av Malin och Urban och åkte först till Nybro där de lämnade sin hund Chilla hos Urbans föräldrar och sedan gick färden vidare mot Växjö där vi stannade och åt på McDonalds som är tradition när vi är ute och reser.

På bilresan hann vi lyssna på två sommarpratare, Kayyo och Agneta Sjödin. Runt 17 var vi framme i Landskrona vid hotellet, Öresund konferens och spa där vi ska bo två nätter.

Vi gjorde oss hemmastadda och jag var tvungen att duscha efter bilresan. Vid 17.30- tiden kom Malin och Urban till vårt rum där vi skålade in semestern och alla våra år tillsammans. 💜

Sedan gick vi en liten promenad på stan innan vi kom fram till restaurangen, Cardells där vi bokat bord 19.30. Vi åt och drack gott och nu ligger jag i sängen lite salongsberusad och ska snart sova för imorgon ska vi upp ganska tidigt för färjan över till Ven går 9.30.

Vår semesterresa har börjat perfekt och jag är så glad över vår relation som hållt i så många år. Jag ser fram emot många fler roliga semestrar där vi skapar gemensamma minnen.

Kram från mig, 💜