Jag

Semester 🌞 Dag 20 🌞 26 juli 2021

Idag vaknade jag runt halv Ätta och kunde inte somna om dÄ det redan var ganska varmt i vÄrt sovrum. Det var skönt att sova i sin egen sÀng sÄ jag kÀnde mig ganska utvilad.

Idag skulle vi Äka och handla lite till vÄr utflykt med Annika och Camilla sÄ vid 8.20 Äkte vi mot Maxi och tÀnkte bara svÀnga inom bilverkstaden för att se vad de sÀger om UREA som indikerar. De hade tid meddetsamma att titta och felsöka. SÄ dÄ fick vi gÄ en promenad medans vi vÀntade. Det drog över pÄ tiden sÄ vi var inte pÄ Maxi förrÀn vid tio. Verkstaden felsökte och kom fram till att UREApumpen var fel sÄ dÄ behöver vi nog byta hela UREAtanken, vilket kommer bli en kostsam historia som alltid nÀr det gÀller bilar.

Vi fick handla ganska snabbt och sedan stressade vi med att packa ner vÄra mackor för att hinna i tid till att möta Annika och Camilla vid kajakerna. 11.03 kom vi dit och sedan kunde vi bara ta det lugnt. Det blÄste lite sÄ vid ett tillfÀlle var det lite vingligt fast det gick bra. Det var en hÀrlig paddeltur vi gjorde Ànda bort till Kalmarsundsparken dÀr vi fikade och badade. Vi Àr supernöjda över turen.

Efter paddelturen var det sova som gÀllde för mig. Det blev en timmes sömn som var bra för min kropp. Det kÀnns lite i axlarna efter paddlingen fast ÀndÄ helt ok.

Vid klockan 18.00 hade vi bestÀmt att Annika skulle komma och dÄ grillade vi en massa grönsaker och tofu. Det blev vÀldigt gott. Vi passade Àven pÄ att planera vÄr resa till Uppsala pÄ onsdag. Vi har tittat upp lite restauranger och sevÀrdheter som vi kan besöka beroende pÄ vÀdret. TyvÀrr visar vÀderappen regn de dagar som vi ska vara i Uppsala. Vi hoppas att den visar fel.

Efter maten och vÄrt planerande spelade vi vÄrt nya spel The mind, vilket verkligen Àr beroendeframkallande. Sedan hann vi Àven spela NÀr dÄ dÄ och smart tio.

Nu ska jag sova för jag behĂ€ver mina skĂ€nhetstimmar, godnatt, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Semester 🌞 Dag 20 🌞 26 juli 2021