Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Semester 🌞 Dag 22 🌞28 juli 2021

Idag ringde klockan 6.00 för vi skulle hämta Annika klockan sju. Vi kom iväg som vi skulle och färden gick norrut med ett stopp i Flen eftersom vi skulle lämna ett par hörlurar som Melle glömt i vår bil. Hos Åsa och Jon fick vi kaffe och goda smörgåsar, ett perfekt stopp och kissepaus på vägen till Uppsala.

När vi åkte från Flen till Uppsala kom regnet och vi hoppades att det inte skulle regna när vi kom fram. Vi hade tur för det duggade bara lite. Klockan 14.45 checkade vi in på Duvan hotell som låg ganska centralt. Det såg lite suspekt ut när vi kom in fast rummen var ändå fina och ganska stora. Nu väntar vi bara med spänning på hur frukosten är i morgon bitti. Det är lite det som sätter betyget på hotellet. Hittills är vi nöjda.

När vi packat in i våra rum så skålade vi in vår resa med bubbel innan vi gick på upptäcksfärd i Uppsala. Vi åt en tidig middag utmed Fyrisån på en tapasrestaurang, Iberico. Det var goda rätter så vi blev mätta och nöjda. Ett glas vitt slank även ner till maten. Efter middagen gjorde vi Uppsala, gick in i domkyrkan, tittade på universitetsbyggnaden, slottet. Sedan gick vi hem och spelade The mind och drack rosé. Bilderna får tala. Vi har hittills en bra känsla över Uppsala och ser framemot morgondagen då vi ska hinna se ännu mer.