Semesterdag 10

Idag blev det ingen sovmorgon utan runt halv åtta klev vi upp för att lämna Malmö för den här gången. Samina följer med oss hem 😊

Vi hade bestämt att åka runt pappa som bor i Våxtorp utanför Laholm. Vi har inte setts sen i julas pga Corona. Det är jag som inte ha velat åka dit med tanke på att han fyller 86 år i år. Fast han själv är inte ett dugg orolig. Det blev inga kramar fast vi var inne i hans lägenhet som vi brukar. Han är ju en ganska bestämd herre så lunch bjöd han på i Laholm, thaibuffé.

Han lyssnar inte på vad jag säger utan han tycker han är försiktig och håller avstånd. Trots sin höga ålder är han frisk som en nötkärna och pigg som en mört. Självklart har han lite småkrämpor som hör åldern till fast inget som direkt begränsar honom. Han tar fortfarande dagliga promenader på några kilometer med gåstavar för att hålla igång sin kropp.

Nu när vi var där fick vi höra hans livsberättelse som han skrivit och vill dela med sig till främst sina barnbarn.

Efter att vi varit hos pappa åkte vi inom min syster i Älmhult. Hon har precis flyttat till en större lägenhet och blivit sambo med Andreas. Vi passade på nu när vi var på genomresa. 😊 De bjöd på rabarberpaj och bullar. 👍🏾

Innan vi kom hem handlade vi fil på maxi och svängde förbi McDonalds för ingen orkade laga mat ikväll.

Nu ska det bli skönt att sova i sin egen säng efter att ha sovit i Saminas bäddsoffa.

2 kommentarer

  1. Så trevligt ni haft det. Man mår bra av att få träffa sina äldre. Trots covid19 tror jag det är jätteviktigt att göra små stunder ändå.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *