Semesterdag 12

När vi klev upp idag märktes det att det skulle bli en fin dag. Samina skulle åka till Norrköping med Lovis på förmiddagen och de ska bo över och komma hem imorgon.

Eftersom solen sken ville jag åka till stranden fast var lite osäker på vad Mats ville. Hör och häpna, han tyckte vi kunde åka till stranden en stund.

Vi åkte över bron och var på Granudden runt 10 och det var inte så mycket folk vid den tiden, skönt tycker vi.

Det blev två dopp och det var 19 grader i vattnet och det kändes lite kallt. Det är alltid så långgrunt på Öland vilket är lite segt.

Runt halv ett kom Malin och Urban och då hann vi snacka lite innan vi skulle åka hem. Vi bestämde att Malin och Ubbe skulle komma runt sex och grilla. Runt halv två hade vi fått nog av solen, iallafall Mats då han lätt bränner sig. På vägen hem stannade vi på Ölands köpstad och handlade varsin glass.

När vi kom hem åt vi lite spenatsoppa som var kvar sedan igår. Sedan började Mats sitt projekt bygga trall. Jag somnade i soffan och sov som en stock. Vid fyratiden tvingade jag mig upp.

Ikväll grillade vi lax och åt med kokt potatis till och hemgjord hollandaise. Alla blev mätta och nöjda.

Vi pratade en massa minnen, om alla semestrar vi gjort tillsammans med våra barn och nu fortsätter semestrandet fast utan barn. Tänk att vi träffades hösten 1994 när vi väntade våra första barn. En fantastisk vänskap som utvecklats med åren 😊💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *