Semesterdag 30

Jag var lite seg idag på morgonen fast vill ändå gå upp i skaplig tid. Vid halv nio var vi på gymmet Mats och jag 😊 Jag tränade inte så länge idag.

När vi kom hem från gymmet blev det frukost i solen. Eftersom det är Mats sista semesterdag så har han eget förfogande över dagen. Det han vill göra är att läsa och smågrejer hemma i lugn och ro.

Sedan fortsatte jag mitt projekt att föra över gamla filmer till dvdskivor. Det är både kul och lite jobbigt att se sig själv som förälder för det finns ju alltid saker som en skulle göra annorlunda idag. En får väl tänka att vi gjorde vårt bästa med de förutsättningar vi hade då. Fast det är kul att återuppleva en del saker som en glömt.

Sedan messade Annika och undrade om jag ville åka och bada idag. Såklart ville jag det, fast först åkte Mats och jag fixade vattenslang och kopplingar till vårt utekök på Bauhaus. Medans jag åkte och badade fick Mats fixa kopplingarna mellan vattenslangarna.

Det var härligt i vattnet, 18,5 grader och solen sken fast det blåste lite. Vid halv fyra åkte jag hem och då stod kroppkakor på schemat. Kroppkakorna blev lite lösa i konsistensen, definitivt inte som Ingrids. Vi får träna lite till för att få dem perfekta.

Runt halv åtta kom Annika för att spela spel och dricka vin. Samina och Samuel var också med och spelade. Vi började med Just one och sedan blev det Carcasonne. Annika vann fast jag trodde Samina skulle vinna.

Vi avslutade med Alias och vår lagindelning var tjejerna mot killarna. Tjejerna vann såklart 😊

Det blev en härlig tisdag och en bra sista kväll för Mats innan jobbdagen imorgon. Nu somnar jag nöjd efter den här dagen 💜

Godnatt 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *