Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Ser en viss struktur đŸ‘đŸŸ

IgĂ„r efter vĂ„r trĂ€ning fick vi vĂ€ldigt mycket gjort. Lilla gĂ€strummet nere Ă€r nĂ€stan fĂ€rdigt 😊

Att flytta ”Victors” sĂ€ng till övervĂ„ningen var mer slitsamt Ă€n vad jag hade förestĂ€llt mig. Vi slet som djur uppför trappan, Mats och jag đŸ€Ș

Att sedan flytta ner vĂ„r 140 sĂ€ng var lĂ€tt som en plĂ€tt. ” Rasmus” sĂ€ng var Ă€nnu lĂ€ttare att flytta, dock inte nerför nĂ„gon trappa utan bara in i nĂ€sta rum uppe. Hela förmiddagen jobbade vi pĂ„ bra, vi var Ă€ven en tur till Ă„tervinningscentralen och det blev ett besök till Ikea för köp av en Billybokhylla till lilla gĂ€strummet.

Sedan runt 13 fick jag sĂ„dan huvudvĂ€rk att jag bara fick lĂ€gga mig, tog tvĂ„ tabletter och försökte sova bort vĂ€rken. Det dunkade i skallen och jag frös och mĂ„dde illa. DĂ€r blev jag liggandes i mer Ă€n tvĂ„ timmar 🙁

NÀr jag hade piggnat till fortsatte jag hjÀlpa till i vÄrt kaos.

Nu Àr nog alla förvaringsmöbler pÄ plats sÄ nu ska alla smÄsaker som ligger utspridda i hela huset in pÄ rÀtt plats eller om jag Àr duktig kan jag slÀnga en hel del.

PÄ kvÀllen grillade vi och sedan slappade vi framför Netflix.

Idag ska jag ta det lugnt, tror min kropp inte gillar nÀr jag gÄr fram och tillbaka och vrider pÄ huvudet i alla riktningar som det blir nu nÀr vi försöker fÄ struktur och ordning hÀr hemma. Jag tror det var dÀrför jag fick huvudvÀrk igÄr em.

Jag önskar alla en hĂ€rlig mĂ„ndag 💜

2 kommentarer