Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Träning

Skjuts av sonen 👍 fin kväll 🌞

När jag satte mig i bilen och skulle köra till jobbet så ville bilen inte starta. Typiskt, vet inte riktigt varför så det var tur att sonen var hemma och kunde skjutsa in mig, snäll som han är.

Tiden gick väldigt fort idag på jobbet och sen när jag slutade hämtade sonen mig så jag slapp ta bussen. Vi åkte förbi Maxi på vägen hem för jag ville handla lite mellanmål till mig. Det blev drickyoghurt och skorpor plus lita annat smått och gott.

När vi var hemma så var jag jättetrött och frusen så det blev vila i soffan. Det tog ganska lång tid innan jag somnade så det kändes som jag precis hade somnat när Mats kom hem kvart över fyra. Då var det dags för mig att byta om till träningskläder. Ikväll kändes det ganska segt och kallt att komma iväg. Det är tur att vi springer med Karin och Madeleine, för annars vet jag inte om jag hade kommit iväg ikväll. Vi hämtade upp Karin och mötte sedan upp Madeleine på långviken. Jag hade bara tänkt springa fyra kilometer ikväll fast med detta sällskap så blev det den långa rundan på ca 7.3 km. Det gick trögt och bena känns som klumpar, fast jag kom runt även om det inte gick fort. Efter löpningen blev det såklart bad fast ikväll kändes det lite kallt. Jag hade nog kunnat hoppat badet ikväll om vi varit ensamma fast jag kom i med ett hopp tillsammans med Madeleine. Det var 9 grader i luften och 12,1 grader i vattnet så det kallast hittills. Fast jag säger ju alltid att en ångrar eldig ett bad och det gjorde jag inte ikväll heller. 🌞 Mats däremot hoppade badet och skyllde på att han glömt badskorna och tofflor att ta på sig efter badet. Han brukar hitta på lite olika regler och principer som passar för stunden. Det var en fin kväll och himlen var sådär rosaskimrande. 😍

När vi kom hem höll V på att laga maten, revben och sedan åt vi blomkål och morötter till. Det var gott och det är ju lyxigt att slippa laga maten.

Nu är det fotboll på tv så vi hoppas väl att Sverige vinner. Jag är rätt trött så det blir nog snart sängen för mig.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *