Arbete/sjukskrivning,  Jag,  TrĂ€ning

Skjuts av sonen 👍 fin kvĂ€ll 🌞

NÀr jag satte mig i bilen och skulle köra till jobbet sÄ ville bilen inte starta. Typiskt, vet inte riktigt varför sÄ det var tur att sonen var hemma och kunde skjutsa in mig, snÀll som han Àr.

Tiden gick vÀldigt fort idag pÄ jobbet och sen nÀr jag slutade hÀmtade sonen mig sÄ jag slapp ta bussen. Vi Äkte förbi Maxi pÄ vÀgen hem för jag ville handla lite mellanmÄl till mig. Det blev drickyoghurt och skorpor plus lita annat smÄtt och gott.

NĂ€r vi var hemma sĂ„ var jag jĂ€ttetrött och frusen sĂ„ det blev vila i soffan. Det tog ganska lĂ„ng tid innan jag somnade sĂ„ det kĂ€ndes som jag precis hade somnat nĂ€r Mats kom hem kvart över fyra. DĂ„ var det dags för mig att byta om till trĂ€ningsklĂ€der. IkvĂ€ll kĂ€ndes det ganska segt och kallt att komma ivĂ€g. Det Ă€r tur att vi springer med Karin och Madeleine, för annars vet jag inte om jag hade kommit ivĂ€g ikvĂ€ll. Vi hĂ€mtade upp Karin och mötte sedan upp Madeleine pĂ„ lĂ„ngviken. Jag hade bara tĂ€nkt springa fyra kilometer ikvĂ€ll fast med detta sĂ€llskap sĂ„ blev det den lĂ„nga rundan pĂ„ ca 7.3 km. Det gick trögt och bena kĂ€nns som klumpar, fast jag kom runt Ă€ven om det inte gick fort. Efter löpningen blev det sĂ„klart bad fast ikvĂ€ll kĂ€ndes det lite kallt. Jag hade nog kunnat hoppat badet ikvĂ€ll om vi varit ensamma fast jag kom i med ett hopp tillsammans med Madeleine. Det var 9 grader i luften och 12,1 grader i vattnet sĂ„ det kallast hittills. Fast jag sĂ€ger ju alltid att en Ă„ngrar eldig ett bad och det gjorde jag inte ikvĂ€ll heller. 🌞 Mats dĂ€remot hoppade badet och skyllde pĂ„ att han glömt badskorna och tofflor att ta pĂ„ sig efter badet. Han brukar hitta pĂ„ lite olika regler och principer som passar för stunden. Det var en fin kvĂ€ll och himlen var sĂ„dĂ€r rosaskimrande. 😍

NÀr vi kom hem höll V pÄ att laga maten, revben och sedan Ät vi blomkÄl och morötter till. Det var gott och det Àr ju lyxigt att slippa laga maten.

Nu Àr det fotboll pÄ tv sÄ vi hoppas vÀl att Sverige vinner. Jag Àr rÀtt trött sÄ det blir nog snart sÀngen för mig.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer