Slutade tidigare

Idag hade vi inga elever då de ska få distansundervisning de sista dagarna. Lärarna har förberett sina digitala lektioner. Jag har plockat och städat i kopieringsrummet, burit skräp mm.

Innan jag åkte hem fick alla varsin julklapp utav chefen Märit. Idag slutade jag vid tolvtiden. Till lunch åt jag rester från igår och de var gott idag med.

Sedan somnade jag i soffan och vaknade runt halv fyra. Då bytte jag faktiskt om till träningskläder så jag skulle vara ombytt till Mats kom hem. Han var hemma runt halv fem.

Det blev 2 varv i norrliden fast tanken var att vi skulle sprungit på Värsnäs fast Mats körde av vana till norrliden.

Ikväll har jag tagit det lugnt och tittat på tv. Mats hade digital avslutning med Månkören vid klockan sju. De höll på ca 45 minuter.

Nu ska jag sova för imorgon ska jag fixa lite julkort, julklappar och annat smått och gott Nu kan jag göra lite varje dag eftersom jag blev ledig tidigare.

Godnatt 💜

2 kommentarer

  1. Hurtiga ni är, man har lite att stå i dessa dagarna
    Har haft lite problem att komma in här på din blogg

    1. Vi försöker att fortsätta med våra träningsdagar även om det är lite att pyssla med i dessa tider. Nu när jag blev ledig tidigare än vad det var tänkt så fick jag helt plötsligt över en vecka att göra en massa saker på. Då kan jag sprida ut allt, vilket är bra för mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *