Snö och inställt AW

Idag var det lite kallare så isen på bilens framruta hade inte hunnit smälta innan det var dags för mig att åka hemifrån. Jag tog vägen förbi apoteket innan Centrumskolan. Så nu har jag massa allergitabletter igen.

Idag gick brandlarmet i skolans byggnad så det var bara att gå ut i kylan. Det var tydligen några som använt en micro på någon våning över skolan.

Efter Centrumskolan åkte till Maxi och köpte lite plockmat i form av räkor, baguette, ölkorv mm. När jag körde hem från maxi pratade jag med pappa. Han hade fått andra dosen av vaccinet igår så nu är planen att han kommer med syrran till påsk. Det skall bli kul att kunna träffa honom igen efter ett långt uppehåll. Han pratade om att det ev skulle bli en tredje dos vaccin till hösten. Inget jag har hört fast han brukar ha koll. Vi får väl se.

När jag kom hem vilade jag fast jag somnade inte. Ikväll har vi tittat på bäst i test och Strömsteds. Egentligen skulle jag varit på AW med Centrumskolan. Vi skulle varit ute och grillat fast vi ställde in pga vädret. Det har i stort sett snöat till och från hela dagen.

Nu är jag ganska trött så sängen hägrar. Gäller ju att vara pigg inför morgondagens löpning och bad.

Godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.