Somnade

Efter Centrumskolan åkte jag och köpte lite gardinlängder till uterummet på Rusta. Hjälp vad mycket folk det var, trodde inte det skulle vara så många ute vid halvtretiden. Fast alla var bra på att hålla avstånd 👍🏾😊

På vägen hem pratade jag med Samina och hon hade fått tillbaka en tenta som hon hade fått VG på. Så roligt för henne att tentan gick bra. Sedan blev jag helt slut och somnade i soffan, det var egentligen för sent för att sova för klockan var redan fyra. Ja, vad gör en när en blir så trött så jag inte kan hålla mig vaken. När Mats kom hem och undrade om vi skulle springa sa jag bara nej och fortsatte sova. Det kommer säkert straffa sig inatt då jag ska sova och så kan jag inte somna. Vi hoppas att John Blund kommer.

Vid halv sex väckte Mats mig och då hade han gjort middag. Vilken service jag har ibland. Det har inte blivit många knop gjorda ikväll, julfilm som vanligt.

Jag hoppas att jag är piggare imorgon kväll när vi ska springa våra fem kilometrar. Det kommer dock bli runt halv åtta för Mats har kvällsmaten innan dess.

Godnatt 💜

2 kommentarer

  1. Bästa tiden att handla är när de öppnar tisdag eller onsdag har jag kommit på, även på Ica
    Men ska man i fler affärer så öppnar de ju inte samtidigt
    Duktig du är med ditt spring

    1. Tack, jag och mannen försöker hålla i vår träning. Tänker att det är bra för hälsan. Vi är nästan lika ihärdiga som du med dina vandringar 👍🏾😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *