Söndagen den 18 oktober 2020 trädgård

Jag vaknade tidigare än vad jag hade tänkt mig idag. Det gick inte att somna om utan då bestämde vi att vi åkte till gymmet innan frukosten för att träna Mats och jag.

Det blev uppvärmning på löpbandet och det gick bra att spinga utan att få ont i knät. Det var skönt för jag gillar bäst när jag kan springa på löpbandet för att värma upp. Sedan körde jag en genomgång av hela kroppen.

När vi kom hem blev det långfrukost framför tvn, och det är så mysigt att ta det lugnt, sitta nyduschad med mjukisbyxor och tröja i soffan. Det är en bra start på söndagen.

Efter frukosten blev det lite plock för vi hade lite disk kvar sen igår kväll och medans Mats var i köket var jag och vek tvätt och satte igång tvättmaskinen. Medans jag stod och vek tvätt hade jag en ljudbok i öronen, ”De sju systrarna” av Lucinda Riley.

När vi var färdiga så blev det en tur ut i trädgården som behövde lite omsorg nu innan vintern är här. Vi klippte gräs och räfsade löv och städade lite bland rabatterna. Fåglarna fick även påfyllning utav frön så nu är de också glada.

Det känns som vi har fått mycket gjort idag och ikväll lagade vi kokt potatis, fläsk och löksås.

Jag har verkligen njutit av min söndag idag och nu är jag redo för ännu en ny vecka.

Kram Susann

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *