Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 18 september 2022

Godkväll till dig som tittar in hos mig. Helgen har gått fort som vanligt. Fredagskvällen spenderades hemma i lugn och ro framför tvn.

Lördagen började som vanligt med löpning och bad. Det var Mats, Annika och jag som sprang ett varv. Det blev bara ett för Mats fot är fortfarande inte bra och jag fick ont i min fot. Funderade på om jag behöver nya löpskor. Det blev såklart ett härligt dopp efter löpningen. Det var 12 grader i luften och 14,9 grader i vattnet.

Mats repade med lokalteatern hela lördagen och medans han var iväg pluggade jag. Jag läser en distanskurs på Linnéuniversitetet, Kost näring och hälsa. De lägger upp uppgifter varje vecka och jag behövde titta på veckans föreläsningar om protein och fetter. Jag satt lite för länge vid datorn så jag blev snurrig och var tvungen att vila när jag pluggat klart vid 15-tiden.

På lördagskvällen gjorde vi inget särskilt och Mats hade köpt med skaldjur hem efter repet som vi smaskade på framför tvn. Det blev en lugn hemmakväll för oss själva.

Idag har Mats också repat med lokalteatern och då åkte jag en sväng till Eko och Hansa city för jag var sugen på att hitta lite kläder till mig. Tyvärr hittade jag inget så jag får väl leta vidare en annan dag. Jag hittade i alla fall present till Enya som fyller 10 idag. Vi får åka över någon kväll denna vecka med presenten.

Sedan åkte jag hem och vilade en stund innan jag bestämde mig för att åka en tur till skogen för att leta svamp. Konstigt nog hittade jag ingen svamp.

När jag kom hem från skogen somnade jag som en stock i soffan och vaknade strax innan Mats var hemma runt 17-tiden. Jag var tydligen tröttare än vad jag trodde.

Nu lider helgen mot sitt slut och det har varit en lugn helg där jag har kunnat vila upp mig.

Hur har din helg varit?

Vi ses imorgon, kram Susann 💜

4 kommentarer