Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 25 september 2022

Igår var jag alldeles för trött för att vara här inne. Lördagen började som vanligt med löpning och bad. Det blev nästan 4 km i väldigt lugnt tempo. Sedan ett härligt dopp. Det var 9 grader i luften och 14,4 grader i vattnet.

När vi kom hem blev det frukost och sedan sov jag en stund. Därefter åkte vi en runda till Ikea och handlade lakan. Sedan ville jag till Intersport för jag behövde träningsbyxor och jag hittade två par som jag köpte. Det blev även en jacka, träningst-shirt och strumpor.

Innan vi åkte hem igen blev det en runda på Maxi och det kändes som det gjorde i början av min sjukskrivning när jag inte kunde gå inne på Maxi utan att bli yr. Jag blev lite snurrig och ville ut så fort som möjligt. När jag kom hem sov jag och jag halvsov hela lördagen. Det var vad jag behövde och jag somnade även tidigt på kvällen.

Idag hämtade jag upp Annika och Camilla för en vandring på Öland. Vi mötte upp Marielle och Märit vid Gråborg där vi ställde två bilar för att sedan transportera oss i en bil till Jordtorpsåsen. Därifrån gick vi till Gråborg. Det var en trevlig vandring på ca 4 km. Vi stannad en gån på vägen för att dricka någon varm dryck. Jag hade blåbärssoppa med mig.

När vi kom fram till Borgs ängar lagade vi mat på våra stormkök. Jag hade sconesdeg med mig som vi stekte i stekpannan. Märit hade en linssoppa och Annika majssoppa som vi åt på. Till efterrätt fick vi god äppelpaj som Marielle gjort. Vi blev mätta och nöjda.

Sedan packade vi ihop oss och körde tillbaka för att hämta min bil vid Jordtorpsåsen. Marielle och jag skulle gå på teater/musikalen Ivar klockan 15:00.

När jag hade lämnat av Annika och Camilla så var det raka vägen hem och jag hann duscha och vila lite innan. Marielle köpte blommor till Simon en kollega som är med i teaterensemblen innan hon kom till mig. Vi åkte till teatern i Marielles bil. Det var kul att gå och se Ivar, kändes längesedan jag var på Kalmar stadsteater. Teatern handlade och Ivar Kreuger och skådespelarna sjöng väldigt bra.

Efter teatern skjutsade Marielle hem mig så nu sitter jag i soffan och skriver detta. Jag får se om matteböckerna åker fram ikväll eller om jag rättar imorgon bitti innan jobbet.

Jag hoppas du haft en underbar helg, kram Susann 💜