Sovmorgon 😊 Novemberutmaningen 🕯 Fotoutmaningen 📸

Godmorgon alla fina, här har jag just stigit upp och sitter på min plats i huset där jag brukar sitta och blogga, titta på tv om kvällarna. Det blev sovmorgon idag för jag var trött efter dagen igår då vi hade föräldramöte. Termometern visar 7 grader och det är grått utomhus, inget regn ännu.

Föräldramötet igår gick bra och det var kul att få ett ansikte på föräldrarna till respektive elev. Vi gav lite information om den nya läroplanen, repulse och våra kommande traditioner som lucia och julavslutning som vi inte har kunnat ha på två år. Sedan minglade föräldrarna och vi medans vi fikade på bullar, pepparkakor och frukt. Föräldrarna verkade tycka att det var trevligt att kunna prat med varandra. Det var många som inte hade träffats förut för det var ganska nya elever som började i augusti.

Idag frågar Kristina i sin novemberutmaning – Gillar du att tända ljus när kvällarna blir mörkare?

Det gör jag fast jag gör det mest när vi har gäster här annars brukar jag glömma bort det. Fast om vi sitter i vårt uterum så tänds det alltid ljus.

Sedan fortsätter jag med Christels fotoutmaning, och dagens ord är svart-vitt.

Jag väljer bilden mina föräldrar fick hösten 1974 på det barn som skulle komma till dem från Syd Korea.

Idag är jag seg så jag ska verkligen tänka på min energi och försöka hålla ner mitt tempo för det brukar hjälpa så jag inte får yrselsymptom. Jag ska vila när jag kommer hem idag för i natt har jag vaknat två gånger och det är annorlunda när en får hela natten utan avbrott som tag har fått de tre tidigare nätterna. Sedan ikväll blir det Sweden runners med en massa intervaller. Ikväll tänker jag att jag ska bada efter för jag har inte badat sen i lördags och längtar efter ett dopp.

Jag önskar er en fin dag, kram Susann 💜

4 kommentarer

  1. Vilken liten sötnos de fick ❤️

  2. Vilken fin bild och så kärt barn

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *