Sovmorgon 😊 Novemberutmaningen 🕯 Fotoutmaningen 📾

Godmorgon alla fina, hÀr har jag just stigit upp och sitter pÄ min plats i huset dÀr jag brukar sitta och blogga, titta pÄ tv om kvÀllarna. Det blev sovmorgon idag för jag var trött efter dagen igÄr dÄ vi hade förÀldramöte. Termometern visar 7 grader och det Àr grÄtt utomhus, inget regn Ànnu.

FörÀldramötet igÄr gick bra och det var kul att fÄ ett ansikte pÄ förÀldrarna till respektive elev. Vi gav lite information om den nya lÀroplanen, repulse och vÄra kommande traditioner som lucia och julavslutning som vi inte har kunnat ha pÄ tvÄ Är. Sedan minglade förÀldrarna och vi medans vi fikade pÄ bullar, pepparkakor och frukt. FörÀldrarna verkade tycka att det var trevligt att kunna prat med varandra. Det var mÄnga som inte hade trÀffats förut för det var ganska nya elever som började i augusti.

Idag frĂ„gar Kristina i sin novemberutmaning – Gillar du att tĂ€nda ljus nĂ€r kvĂ€llarna blir mörkare?

Det gör jag fast jag gör det mest nÀr vi har gÀster hÀr annars brukar jag glömma bort det. Fast om vi sitter i vÄrt uterum sÄ tÀnds det alltid ljus.

Sedan fortsÀtter jag med Christels fotoutmaning, och dagens ord Àr svart-vitt.

Jag vÀljer bilden mina förÀldrar fick hösten 1974 pÄ det barn som skulle komma till dem frÄn Syd Korea.

Idag Àr jag seg sÄ jag ska verkligen tÀnka pÄ min energi och försöka hÄlla ner mitt tempo för det brukar hjÀlpa sÄ jag inte fÄr yrselsymptom. Jag ska vila nÀr jag kommer hem idag för i natt har jag vaknat tvÄ gÄnger och det Àr annorlunda nÀr en fÄr hela natten utan avbrott som tag har fÄtt de tre tidigare nÀtterna. Sedan ikvÀll blir det Sweden runners med en massa intervaller. IkvÀll tÀnker jag att jag ska bada efter för jag har inte badat sen i lördags och lÀngtar efter ett dopp.

Jag önskar er en fin dag, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *