Sovmorgon

Jag somnade som en stock igår kväll. Måndagar är alltid den mest energikrävande dagen för mig så jag försöker alltid gå och lägga mig tidigt. Det är inte alltid jag lyckad med det fast igår gjorde jag det och det bästa var att idag kunde jag somna om efter att Mats åkte runt sju. Jag brukar vanligtvis inte somna om fast idag lyckades jag och det var bra. Jag känner att jag har gett mig själv energi igen. Jag tänker fortfarande mycket på återhämtning mellan allt som jag gör och tycker att jag har lyckats rätt bra.

Nu är klockan snart nio och det är molnigt utomhus med en temperatur på 13 grader. Jag börjar 10, så jag ska bara vila fram tills det är dags att köra. Idag tror jag att jag har ganska mycket på mitt schema, en kollega är hemma idag som jag brukar hjälpa påå en mattelektion så den kommer jag få ta själv.

I eftermiddag kommer jag nog sova för att orka med löpningen ikväll tillsammans med Karin och Madeleine. Vi ska träffas vid Långviken vid kolan 17.00.

Nu önskar jag en bra tisdag och en bild på mig i dagens outfit. Jag som nästan aldrig har haft klänning på mig och särskilt inte till vardags har tydligen blivit en klänningsmännsika det sista året. Ja, jag vet… min frisyr är lite bångstyrig just nu. Jag har varken långt eller kort så det är svårt att få till någon vettig frisyr. Jag väntar bara på att det ska bli lite längre så jag kan sätta upp allt i en tofs.

Ha en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *