Sovmorgon, vad är det?

Här ligger jag i sängen och har gett upp hoppet om att somna om. Trots att jag somnade sent igår så vaknade jag ändå innan klockan är sju. Tänk om jag i alla fall kunde sova till åtta.

Nu ligger jag och funderar på om jag ska gå upp och börja på frukosten. Enligt mitt huvud som känns lite svajigt borde jag sova fast vad gör en när jag inte lyckas somna om?

Idag har vi inga planer så jag tror det kommer bli vila för mig idag med, om inte huvudet känns bättre om en stund.

Vandringsklubben som vi är med på Facebook, som består mest utav Mats Månkörenvänner skulle vandra på Alvaret idag. Jag var lite sugen på att vi skulle följa med på den ca 7 km vandringen. Det är ju så vackert på Alvaret just nu med alla orkidéer. Jag tror inte jag får med mig Mats på det och jag tycker inte det känns bra att åka själv då det är Mats vänner.

Jag får helt enkelt stiga upp så jag känner hur jag mår idag.

Vad händer för er idag?

Jag hoppas vi klarar oss från regnet som ev skulle komma och i veckan skulle det bli sämre väder. Jag undrar när värmen ska komma för att stanna.

Jag önskar er en fin dag, kram Susann 💜

6 kommentarer

  1. Jag brukar också att vakna tidigt och jag kan inte somna om. Det regnade också här nästan hela dagen och nästa vecka blir det inte bättre. Så tråkigt men jag hoppas att det vänder snart

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.