Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Studiedag, AW och morgondopp 😊

Godeftermiddag till alla som tittar in hos mig. Jag hann inte skriva nÄgot inlÀgg igÄr för dagen var alldeles fullspÀckad. Det var studiedag igÄr och jag och en kollega skrev en rutin/handlingsplan för hemmasittare. Det blev mÄnga diskussioner, tankar och reflektioner under tiden som vi skrev. Jag Àlskar att ha dessa pedagogiska diskussioner tillsammans med kollegor. Jag Àr Àr nöjd över vad Marielle och jag producerade igÄr pÄ studiedagen.

Efter arbetet hade vi AW och vi började först pÄ skolan för att sedan gÄ vidare till Söderport. Vi hade bokat bord till 17.15 och vi var 12 stycken som gick dit, nÀstan alla som jobbar pÄ Centrumskolan. Jag drack cava och Ät Ceasarsallad och det var den godaste jag har Àtit sÄ Àr vÀldigt nöjd med mitt matval.

Sedan nĂ€r musiken blev för hög sĂ„ gick vi tillbaka till skolan för att hĂ€nga lite innan det var dags att bli hĂ€mtad av Mats. Vi var 7 stycken som gick tillbaka till skolan. Det var en lyckad kvĂ€ll fast jag var helt slut nĂ€r jag kom hem. Sedan kunde jag tyvĂ€rr inte somna för jag hade druckit kaffe… att jag aldrig lĂ€r mig. Jag somnade vĂ€l runt halv fyra och vakande halv sex och kunde inte somna om.

Mats och jag steg upp halv sju och gjorde oss i ordning för att springa och bada. Vid Ättatiden hÀmtade vi upp Annika. Annika och jag sprang ett varv för jag har inte kunnat springa pÄ lÀnge och tyvÀrr Àr ju kondisen en fÀrskvara. Mats sprang tvÄ varv och sedan badade vi i det fina vÀdret. Det var 5 grader i luften och 3,8 grader i vattnet.

PÄ vÀgen hem stannade vi och köpte frallor som vi sedan satt vi framför tvn och Ät frukost. Jag somnade sedan i soffan och sov mina timmar som jag behövde och nu har jag vaknat till liv och kan göra detta inlÀgg. Jag behövde sova och jag visste att jag skulle behöva det med tanke pÄ gÄrdagen och att vi ska gÄ pÄ teater ikvÀll tillsammans med nÄgra vÀnner till Mats. Vi ska titta pÄ förestÀllningen Jeansson fÄr flott besök och det Àr nÄgra utav Mats teaterkompisar som Àr med i den förestÀllningen. Det ska bli sÄ kul att gÄ pÄ teater för det kÀnns som det Àr en evighets sen vi gjorde nÄgot sÄdant.

Nu ska jag se om jag ska göra nÄgot nyttigt hÀr hemma, vi har en bokhylla att skruva upp som vi inte har hunnit med sen förra helgen.

Jag önskar er en fortsatt trevlig lördag, kram Susann 💜

2 kommentarer