Supernöjd

Idag har jag inte sovit som jag brukar när jag kommer hem från Centrumskolan. Jag har pratat med min pappa, brukar försöka prata med honom ca två gånger i veckan nu i Coronatider. Det är ju det trista att inte kunna träffas. Han är 86 år och då vill inte jag inte träffas eftersom han bor i Våxtorp nära Laholm för när vi åker dit brukar vi alltid sova över hos honom. Nu är det ju svårt för det är ju inte bara att åka dit och träffas utomhus en stund, det är ju lite för långt för det, tyvärr. Fast han är pigg och har än så länge klarat sig från någon förkylning. Idag hade han dammat sin bokhylla så han var lite trött i benen. Det hade varit kul om vi hade kunnat facetimea fast nu tillhör han tyvärr den äldre generationen och har en Dorotelefon och det han klarar av är att ringa och svara. Han har lärt sig att läsa sms fast inte svara på sms. Hur kom jag in på detta?…

Ikväll har jag och Mats sprungit tillsammans med Karin och Madeleine och även Monica hängde på. Vi sprang på Stensö, den långa rundan som är på 5,5 km och halva sträckan finns inget elljus så det var att springa med pannlampa och det gick bra. Därefter körde vi backintervaller i tio minuter så det kändes verkligen i benen efteråt och även nu när jag sitter i soffan och skriver. Sedan badade vi och Monica hängde på. Hon har aldrig badat så här kallt så det var grymt av henne att göra det för temperatuern i vattnet var 7,1 grader och i luften var det ca 6 grader. Det var en trevlig träningskväll och det är mycket lättare att springa tillsammans med andra för alla är så bra på att pusha varandra. Jag är supernöjd med kvällen.

När vi kom hem blev det lite havregrynsgröt framför en julfilm. Sedan blir det sängen för jag fick lite huvudvärk efter träningen. Det beror säkert på för lite vatten.

Godnatt, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.