Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tidig morgon för att vara mig 😊

Godmorgon, här sitter jag redan i soffan och har duschat och gjort mig i ordning. Klockan är inte halvåtta, vad hände … jag uppe innan klockan är sju. Egentligen tycker jag om att starta dagen tidigt på äldre dag fast nu när jag börjar så sent vill jag inte göra av med min energi innan jag börjar jobba så därför brukar jag försöka gå upp senare och bara chilla framför tvnyheterna. Idag var jag för pigg för att slumra om och därför är jag uppe nu. Idag visar termometern minus 8 grader så nu har även kylan kommit till oss lite längre söderut i landet. På nyheterna pratar de om att vi äntligen fått en kvinnlig statsminister, vilket är på tiden. Nu har Magdalena Andersson ett gediget arbete framför sig att skapa sin regering. Detta är en stor händelse i Sveriges historia och visst är vi glada för att det är en kvinna som blev statsminister.

Tisdag idag och det innebär att vi ska springa ikväll, fast vi får se om Madeleine kan vara med och springa. Karin kunde inte ikväll då hon fortfarande är förkyld. Mats och jag har inte tänkt springa så långt ikväll, får se hur många kilometer vi landar på. Det kan ju bli allt från 0 till 7.

Eftersom jag klev upp så tidigt så har jag redan satt tvättmaskinen i arbete, för det är ju lite gardiner som behöver tvättas innan de kan läggas in i skåpen. Jag hinner även idag att ta hand om lite stryktvätt innan jag åker till jobbet idag. För idag är det min tur att åka buss eftersom vi turas om nu när vi har min bil inlämnad på verkstaden. Jag hoppas detta är sista veckan som vi bara har en bil, snacka om att vi är bortskämda med våra två bilar.

Idag är det sista dagen som jag svarar på Kristinas frågor i hennes novemberutmaning och sista dagen som jag lägger in en bild i Christels fotoutmaning. Dagens fråga är Vill du ha fart och fläkt i ditt liv eller söker du lugnet? och dagens foto-ord är Jultema.

Jag börjar med att svara på frågan och då skulle jag säga både och fast om du frågar min man skulle han nog svara fart och fläkt. Jag tycker om att hitta på saker och träffa vänner och umgås. Att få uppleva saker tillsammans med någon annan och helst inte bara med min man tycker jag är ett berikande inslag i mitt liv. Sedan gillar jag även ensamheten fast inte lika mycket och länge som min man som verkligen skulle klara sig utan att umgås med någon annan än mig. Det är hur skönt som helst att sitta försjunken med en bok eller titta på en serie i sin ensamhet. Fast jag är nöjd med typ en halv dag och sedan vill jag hitta på något. Visst tycker jag att det är skönt att ha en helg utan att vi har något inplanerat och jag tror att det har lite att göra med att efter min olycka behöver jag hushållar med min energi.

Bilden är tagen när vi var i London tillsammans med Malin och Urban 2019

Då går vi över till fotoutmaningen och ordet är ju jultema så då har jag valt vårt julkort 2019 från familjen Carnesten.

Nu har det blivit dags för mig att gå och ta hand om min stryktvätt. Jag önskar er en härlig tisdag,

kram Susann 💜

2 kommentarer