Tidig morgon för att vara mig 😊

Godmorgon, hĂ€r sitter jag redan i soffan och har duschat och gjort mig i ordning. Klockan Ă€r inte halvĂ„tta, vad hĂ€nde … jag uppe innan klockan Ă€r sju. Egentligen tycker jag om att starta dagen tidigt pĂ„ Ă€ldre dag fast nu nĂ€r jag börjar sĂ„ sent vill jag inte göra av med min energi innan jag börjar jobba sĂ„ dĂ€rför brukar jag försöka gĂ„ upp senare och bara chilla framför tvnyheterna. Idag var jag för pigg för att slumra om och dĂ€rför Ă€r jag uppe nu. Idag visar termometern minus 8 grader sĂ„ nu har Ă€ven kylan kommit till oss lite lĂ€ngre söderut i landet. PĂ„ nyheterna pratar de om att vi Ă€ntligen fĂ„tt en kvinnlig statsminister, vilket Ă€r pĂ„ tiden. Nu har Magdalena Andersson ett gediget arbete framför sig att skapa sin regering. Detta Ă€r en stor hĂ€ndelse i Sveriges historia och visst Ă€r vi glada för att det Ă€r en kvinna som blev statsminister.

Tisdag idag och det innebÀr att vi ska springa ikvÀll, fast vi fÄr se om Madeleine kan vara med och springa. Karin kunde inte ikvÀll dÄ hon fortfarande Àr förkyld. Mats och jag har inte tÀnkt springa sÄ lÄngt ikvÀll, fÄr se hur mÄnga kilometer vi landar pÄ. Det kan ju bli allt frÄn 0 till 7.

Eftersom jag klev upp sÄ tidigt sÄ har jag redan satt tvÀttmaskinen i arbete, för det Àr ju lite gardiner som behöver tvÀttas innan de kan lÀggas in i skÄpen. Jag hinner Àven idag att ta hand om lite stryktvÀtt innan jag Äker till jobbet idag. För idag Àr det min tur att Äka buss eftersom vi turas om nu nÀr vi har min bil inlÀmnad pÄ verkstaden. Jag hoppas detta Àr sista veckan som vi bara har en bil, snacka om att vi Àr bortskÀmda med vÄra tvÄ bilar.

Idag Àr det sista dagen som jag svarar pÄ Kristinas frÄgor i hennes novemberutmaning och sista dagen som jag lÀgger in en bild i Christels fotoutmaning. Dagens frÄga Àr Vill du ha fart och flÀkt i ditt liv eller söker du lugnet? och dagens foto-ord Àr Jultema.

Jag börjar med att svara pÄ frÄgan och dÄ skulle jag sÀga bÄde och fast om du frÄgar min man skulle han nog svara fart och flÀkt. Jag tycker om att hitta pÄ saker och trÀffa vÀnner och umgÄs. Att fÄ uppleva saker tillsammans med nÄgon annan och helst inte bara med min man tycker jag Àr ett berikande inslag i mitt liv. Sedan gillar jag Àven ensamheten fast inte lika mycket och lÀnge som min man som verkligen skulle klara sig utan att umgÄs med nÄgon annan Àn mig. Det Àr hur skönt som helst att sitta försjunken med en bok eller titta pÄ en serie i sin ensamhet. Fast jag Àr nöjd med typ en halv dag och sedan vill jag hitta pÄ nÄgot. Visst tycker jag att det Àr skönt att ha en helg utan att vi har nÄgot inplanerat och jag tror att det har lite att göra med att efter min olycka behöver jag hushÄllar med min energi.

Bilden Àr tagen nÀr vi var i London tillsammans med Malin och Urban 2019

DÄ gÄr vi över till fotoutmaningen och ordet Àr ju jultema sÄ dÄ har jag valt vÄrt julkort 2019 frÄn familjen Carnesten.

Nu har det blivit dags för mig att gÄ och ta hand om min stryktvÀtt. Jag önskar er en hÀrlig tisdag,

kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *