Tidig morgon och solsken 😊🌞

Klockan Àr strax efter Ätta och jag sitter i soffan nyduschad och redo för att Àta frukost. Vi vaknade runt sex och kunde inte somna om. Undrar om det Àr Äldern som gör sig pÄmind. SÄ vid halv sju steg jag upp och sedan bar det av till gymmet för lite morgontrÀning. Mats följde med sÄ jag slapp Äka ensam. Det bÀsta med att Äka sÄ tidigt till gymmet Àr att det knappt Àr nÄgra dÀr.

Idag kommer jag fortsÀtta med att plocka iordning inför vÄr nattgÀst som kommer imorgon bitti. Jag har lite kvar att göra innan jag kÀnner mig nöjd. Sedan ska jag fixa sÄ allt Àr klart inför skolstarten imorgon, nu Àr det ju pÄ riktigt och det kÀnns lite nervöst Àven om jag har varit pÄ skolan sedan november 2019. Det gÄr inte riktigt att jÀmföra dÄ jag arbetstrÀnade och var en person för mycket. Nu Àr jag en i arbetslaget och jag Àr ju den dÀr duktiga prÀktiga flickan som mÄnga andra och som inte har gynnat mig i min sjukskrivning hittills utan nÀstan varit min akilleshÀl. Jag vill vÀldigt mycket och nu gÀller det att jag stannar upp emellanÄt för att inte det ska gÄ bakÄt utan fortsÀtta framÄt.

Jag önskar er alla en fin söndag, kram Susann 💜

2 kommentarer

    1. Ja, det har varit problematiken att inte göra för mycket i min sjukskrivning. Fast nu Àr jag glad att jag kommit sÄ lÄngt att kunna jobba 50%.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *