Tidningen ringde

Godkväll i stugorna.

Idag har jag haft lagom mycket att göra på Centrumskolan. Jag har gjort färdigt den sociala berättelsen och ett annat dokument. När jag kom hem så somnade jag i soffan för jag är ganska trött när jag kommer hem. Mats var inte hemma när jag kom hem för han hade ett möte. Annars brukar han jobba hemifrån hela dagen på torsdagar.

Strax efter klockan fyra ringde telefonen och det var en person från Kalmar läns tidning, han ville göra ett reportage om oss när vi springer och badar på lördagar. Det är väl kul att uppmärksammas fast har de inget bättre att skriva om. Det blir spännande att se vad han vill skriva om. vilka frågor och så för reportaget i Kalmarposten så kändes det som reportern redan hade sin artikel klar och hans frågor bara bekräftade det han hade tänkt skriva.

Vi klockan fem var det dags för vår träning tillsammans med Karin. Ikväll hade vi valt att springa från Långviken och sedan ut mot stensörundan. Mats och Karin sprang och jag gick en runda medans de sprang, tänkte att jag skulle låta min höft vila. Jag fick verkligen anstränga mig och mantra för mig själv att jag bara skulle gå för jag ville så gärna spring. Det blev 3,5 kilometers promenad så det kändes i alla fall bra. Mats och Karin sprang 5 kilometer.

Därefter var det dags för Karin och mitt dopp. Ikväll blåste det ganska mycket då det kändes ganska kallt ute på bryggan. Det är sådan skillnad att bada i mörkret än när jag badar på lördagsmorgnar. På kvällen när en inte ser något i vattnet så känns det mycket läskigare och framförallt kallare, konstigt nog. Ikväll var det 4 grader i luften och i vattnet var det 1,8 grader.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *