Idag skulle jag gått på yoga fast avbokade igår kväll för jag hade dunderhuvudvärk och trodde att jag höll på att bli sjuk. Jag hade fortfarande huvudvärk idag så det var tur att jag avbokade.

Idag har jag handlat och småplockat lite här hemma. Som vanligt somnade jag i soffan efter lunch och vaknade när Mats kom hem vid fyra.

Idag bestämde vi för att springa iallafall trots att vi sprang igår morse. Det blev rundan runt Stävlö och idag var det riktigt jobbigt eftersom det blåste ganska mycket. Jag och motvind funkar inte så bra ihop och de två sista kilometrarna sprang jag på ren vilja, stapplande. Det kändes som jag aldrig skulle komma hem igen.

Väl hemma svepte jag en hel flaska med vatten, har nog aldrig druckit så mycket efter en löptur som ikväll. Jag är nöjd över att jag gjorde det och sprang hela vägen utan att gå.

Ikväll till middag gjorde vi egengjorda spagetti och köttfärssås. Jag tycker att det är så gott med egen pasta. Ikväll blev degen perfekt, jag gjorde den innan vi sprang så den fick vila. När jag gör pasta gör jag på bara durumvete och ägg plus lite olivolja och det blir super.

Mitt pastarecept: 4 dl durumvete, 3 ägg och ca 1,5 msk olivolja. Blandas och vilar i folie i kylskåpet minst en halvtimme.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *