Tisdagar är min tröttdag

Handlingen gick bra innan jobbet så nu finns det morötter vilket är viktigt att det finns på vår skola. Idag har jag haft ganska mycket att göra på jobbet fast timmarna går ändå väldigt fort. Jag åkte raka vägen hem från jobbet för jag var supertrött och somnade nästan genast i soffan och vaknade inte förrän Mats kom innanför dörren vid fyratiden. Jag var så seg när jag vaknade och då känns det inte jättelockande att springa som vi gör på tisdagar. Fördelen är att jag vet att jag gillar känslan när vi har sprungit och badat så det hjälper mig att komma iväg.

Ikväll kunde inte Karin vara med och springa så då var det bara jag, Mats och Madeleine som sprang. Jag hade läst att det höll på att röja i skogen på Stensö den här veckan så vi valde att springa mot slottet istället. Det blev ca 3,7 kilometer så det får jag väl vara nöjd med. Det gick bättre än vad jag trodde hemma, fast det gick inte så snabbt.

Efter löpningen och badet kändes det så där bra som det alltid gör efteråt och det blir min motivation för att komma iväg och springa. Känslan är oslagbar. 😊

Sedan när vi kom hem övervägde vi att köpa sushi fast sedan blev det bara gröt och knäckemacka ikväll. Vi får äta sushi i helgen. Nu ikväll har vi tittat på miniserien som vi börjat titta på, Clickbait. Sedan ska jag komma i säng i vettig tid.

Kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *