Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 15 november 2022

Godmorgon till er alla som tittar in hos mig. Klockan är lite över sju och det är fortfarande ganska mörkt utomhus, tror att solen går upp snart och då kanske det blir lite ljusare på himmeln. Igår missade jag visst publicera mitt inlägg så det fick bli idag.

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller vår yngsta son 22 år. Hjälp vart tog tiden vägen? När fick jag så vuxna barn? Visst är det som många säger att var ålder har sin tid, det var roligt när barnen var i förskoleåldern, sedan kom skolåldern med alla aktiviteter som fyllde familjens fritid. Nu när de är vuxna blir det en annan sorts tid där vi kan umgås och ha roligt tillsammans på lika villkor. Grattis Rasmus på födelsedagen.

Rasmus i backen i Sälen 2021

Nu på morgonen ska jag fixa och städa lite under trappan. Det är ett ställe som det alltid hamnar saker under eftersom det står en byrå där så lämpligt. Jag tänker att nu till festen kan det inte se ut så och sedan ska jag även se över hur det ser ut uppe på övervåningen. Jag har inte bestämt om syrran och hennes sambo får sova uppe eller i tvrummet nere till helgen. Jag ska se vad som blir bäst, det beror på om det ska vara bäddat tills festen börjar eller om vi bäddar när festen är slut.

Idag blir det Centrumskolan och när jag jobbat färdigt ska jag åka och handla lite saker som vi behöver till festen. Jag ska handla lite priser till de som vinner Mats musiktävling. Nu är det nedräkning till lördag.

I Christels fotoutmaning är det Svampjakt som gäller. Sist vi var i skogen hittade vi inte en endaste liten svamp.

Nu önskar jag dig en fin tisdag, kram Susann 💜

4 kommentarer