Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 18 januari 2022 😊

Jag har startat upp din tisdag i vÀldigt lugnt tempo. Jag lÄg kvar i sÀngen med min telefon sÀkert en timme och surfade runt bland alla sociala medier jag följer och lÀmnar lite avtryck hÀr och dÀr. Egentligen Àr det lite skrÀmmande hur telefonen har blivit ens bÀsta vÀn, som nÀstan aldrig lÀmna ens sida. Aldrig hade jag kunnat tÀnka mig det nÀr mobilen gjorde sitt intÄg i mitt liv. Jag trodde dÄ att det skulle vara och bli ungdomarnas grej fast sÄ Àr ju inte fallet utan vi vuxna Àr ju lika fast i detta lite galna fenomen.

Jag lĂ€ste pĂ„ Ingas blogg att hon tĂ€nker laga Hallands landskapsrĂ€tt – LĂ„ngkĂ„l med skinka. Mats och jag gissade i söndags nĂ€r vi lagade SkĂ„nes landskapsrĂ€tt – BrĂ€nnesnuda vilken rĂ€tt som skulle lagas nĂ€sta gĂ„ng. Mats trodde Blekinge för hon mĂ„ste ju gĂ„ i ordning tyckte han. Jag sa hon tar sĂ€kert Hallands eftersom hon bor nĂ€ra BjĂ€rehalvön och enligt mig Ă€r det rĂ€tt ordning. TĂ€nk vad en utmaning kan ge upphov till samtal. Jag har googlat lite pĂ„ recept pĂ„ HallandsrĂ€tten. Vi fĂ„r se vilket recept Inga tĂ€nker laga för vi vill laga samma som henne för att kunna göra en riktig bedömning utav matrĂ€tten.

Snart ska jag Äka till Centrumskolan och jag antar att tiden kommer gÄ fort idag som alla andra dagar. NÀr jag kommer hem ska jag vila och om jag kÀnner mig rÀtt sÄ somnar jag sÀkert i mitt lilla soffhörn. Mats och jag ska springa ikvÀll fast sjÀlva eftersom det inte har gÄtt sju dagar förrÀn imorgon sen jag trÀffade kollegan som visade positiv. Jag eller rÀttare sagt vi hoppas pÄ att vi kan springa med Karin och Madeleine nÀsta vecka, fast i dessa tider gÄr det ju inte direkt planera.

Nu önskar jag alla en hĂ€rlig tisdag, kram Susann 💜

3 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *