Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 18 juni 2024

Oj, vilken kaos morgon jag fick så här första dagen på sommarlovet. Jag gick upp i godan ro vid åtta och började röja och packa ut det som jag hade tänkt slänga på återvinningscentralen. När bilen var fullpackad skulle jag bara ta mobilen innan jag skulle åka iväg. Då märker jag att det finns en notis, bilprovningen. 😱 Då var klockan 8:50 och det är nu jag inser att jag missat tiden 8:20. Jag kastar in mig i bilen och kör med en gång, som tur ligger bilprovningen i Lindsdal och jag håller tummarna att de kan klämma in min bil i alla fall. När jag kommer dit är det två före mig och då inser jag att varningstriangeln ligger under allt skräp. Det var bara till att stuva om och ta fram den då de kunde ta min bil trots min försening. Jag fick ingen anmärkning så nu är det bara att fortsätta tuta och köra.

Därefter körde jag till återvinningscentralen och slängde skräp och kläder. Sedan åkte jag till jobbet och hämtade min väska som jag lämnade kvar igår eftersom vi åkte över till Färjestaden för AW.

Jag träffade en gammal kollega utanför mitt jobb, Marita. Det var kul att prata lite med henne. Sedan åkte jag till Björkgrens optiker för jag behövde solglasögon och eftersom jag har en liten näsa så har jag svårt att hitta solglasögon som sitter bra. Jag hittade inte mina gamla, har letat som en galning och jag vill inte vara utan nu när jag ska åka till Rhodos. Jag hittade ett par som satt bra så nu är jag nöjd även om de var lite dyrare än vad jag tänkt mig.

Efter optikern åkte jag till apoteket och köpte solskyddsfaktor och panodil som ska packas ner i resväskan. Sedan handlade jag på Ica i Lindsdal.

När jag kom hem åt jag rester och vilade lite innan jag fortsatte att städa. Och gissa vad jag hittade när jag städade… mina gamla solglasögon 😔. De låg i jobbväskan, så som jag letat.

Eftersom Rasmus och Tova ska fira midsommar i vårt hus när vi inte är hemma så vill jag att det ska vara i ordning överallt då de kommer få övernattande gäster. Nu är extrasängarna bäddade, madrasser framlagda och imorgon ska jag fixa det sista innan vi åker.

Vid 17 hämtade vi dottern som åt hos oss. Vi grillade och sedan spelade vi Skipbo.

Vid halv niotiden kom William och han fick lite rester innan de åkte hem.

När de hade åkt fortsatte Mats och jag att fixa och Mats klippte håret och rakade sig så nu är han redo för imorgon.

2 kommentarer