Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 18 oktober 2022

Godmorgon, här börjar dagen gry så det blir ljusare och ljusare . Nu är det verkligen mörkt vid sjutiden. Temperaturen i luften ligger på 10 grader så en kan väl säga att hösten är här. Jag hoppas att det kommer vara fina höstdagar framöver och inte så där regnigt och grått.

Igår blev det bad som vanligt vid kvart i fem fast jag fick bada ensam. Jag hade sällskap av Marielle så det var trevligt. Det var 12 grader i luften och 12,5 grader i vattnet. Kallbadhuset ligger så det är så vackert att se Kalmar slott på avstånd. Solen hade varit framme fast just när vi kom ville den gömma sig.

Det blev en lugn kväll igår och jag lyckades minska min skärmtid på telefonen och höll mig inom min ram på 2,5 h. Jag hade bara använt lite över 1 h. Det tycker jag var bra jobbat och jag får se hur det har gått för Annika idag.

Idag ska jag få fjärde vaccinsprutan så jag hoppas att jag inte blir sjuk. Jag fick feber när jag tog den andra och tredje. Jag ska ta sprutan 8:45 så jag hinner med det innan Centrumskolan.

Idag åker Victor och Torun upp till Mariefred där hennes föräldrar bor och de har packat bilen full då de även tänker lämna av de saker som de sedan ska ha när de jobbar i Tandådalen.

Vi får se om Mats och jag tänker springa ikväll, antagligen inte då vi är sämre på att motivera oss nu när inte Karin och Madeleine kan.

Jag får önska er en härlig tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer