Tisdagen den 2 februari 2021

Det har snöat idag, så mysigt. Det var stora flingor som dalade ner så vackert vid lunchtid. Jag hoppas att snön inte smälter bort så fort. Idag har det bakats chokladsnittar på hemkunskapen och det luktade så gott i hela rummet. Kakorna blev så goda. 😊

Efter jobbet var jag och hämtade ut lite allergimediciner för jag hade några som jag var tvungna att ta ut innan det var för sent. Det blev en slant för all medicin fast nu har jag så jag klarar mig ett tag till.

När jag kom hem så var Mats redan hemma och var på väg att avsluta sin dag. När han hade loggat ur sin telefon så åkte vi till Malkars för att gymma. Vi ville vara där innan det blev för mycket folk, vi var väl där runt halv fyra och stannade nästan en timme. Jag körde bara ben, rygg och mage eftersom jag har min stukade arm. Idag provade jag att springa på löpbandet som uppvärmning, fast jag vågade bara springa en kilometer för jag ville inte att min höft skulle göra ont. Det gick bra och jag fick inte ont efteråt.

När vi sedan hade duschat lagade jag en linsgryta och jag hade inget recept utan bara hittade på. Det blev faktiskt väldigt gott, jag använde lök, morötter, paprika och röda linser plus lite annat smått och gott. Till och med Mats tycke det var gott så detta kan jag laga fler gånger.

Ikväll har vi bara chillat framför tv:n och jag tänker att jag ska lägga mig i tid för jag har inte sovit i eftermiddag.

Hoppas ni haft en trevlig dag, kram Susann

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.