Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 20 september 2022

Godmorgon alla fina som tittar in till mig idag. Idag var jag lite segare än vad jag brukar vara. Det beror på att jag drack kaffe igår efter lunch så inatt har min sömn varit lite si och så. Jag vaknade väldigt tidigt, 05:00 och kunde inte somna om. Jag försökte somna om fast det gick inte trots att jag var trött. Fast jag var för seg att gå upp så låg faktiskt kvar och lyssnade på ljudbok ända till 7:30. När jag kom upp så sken solen och temperaturen utomhus låg på 10 grader. Det blir nog en fin dag idag.

Jag behöver lyssna färdigt på boken som vi läser i bokcirkeln för på fredag ska vi träffas hos Annika och diskutera boken. Jag kan rekommendera boken som vi läser, Nickelpojkarna av Colson Whiteheads som bygger på verkliga händelser och tiden för medborgarrättsrörelsen i USA.

Nu på fm ska jag bara ta det lugnt för igår när jag gick och la mig hade jag huvudvärk och det tror jag berodde på att jag gör lite för mycket just nu. Det gäller att jag är strukturerad och planerad så jag har koll på min energinivå.

Ikväll tänker Mats och jag äntligen springa och har vi tur kan Karin och Madeleine också ikväll. Det blir säkert ett dopp efter löpningen. Nu är det skönt i vattnet och temperaturen i vattnet sjunker mer och mer vilket jag tycker är härligt.

Nu önskar jag er en bra tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer