Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 22 november 2022

Godmorgon till dig som hittat hit till mig. Jag har varit uppe en god stund och hunnit att städa i köket och låta tvättmaskinen jobba. Idag är det 2 grader i luften och kan ni tänka er att snön ligger kvar. Jag hoppas den får ligga nu över julen för det blir verkligen så mycket ljusare med snön.

Igår efter jobbet var jag hos specialisttandläkaren på sjukhuset för de skulle göra en undersökning inför att jag ska sätta in tandimplantat där jag drog ut min tand för något år sedan. Jag störs av mitt hål när jag tuggar och tänker att jag har många år som jag behöver mina tänder för att äta. Tandläkaren tyckte det såg bra ut och den 11 december ska operationen ske. Det känns både bra och lite läskigt på samma gång, fast tänker att det bara är bra i längden. Sedan att det går ett antal tusenlappar får jag tänka bort för det är ju till en god sak.

Efter tandläkarbesöket mötte jag upp Mats på Maxi för vi skulle handla inför kvällen då Lena och Toni kommer. De kunde tyvärr inte komma på min fest så de kommer ikväll istället. Vi tänker att vi ska bjuda på anka nu när vi såg hur Victor tillagade anka. Vi hoppas att vi lyckas lika bra som honom. Till efterrätt gjorde jag en citronglass som ska serveras ur citroner. Jag gröpte ur citronerna i går kväll och la i glassmeten och nu står de i frysen och väntar. Utav äggvitorna som blev över i glasstillverkningen bakade jag varsin maräng som jag tänker blir gott till glassen.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt. Igår fick jag lite håltimme då en elev var sjuk och då hann jag med att planera nästan alla mina lektioner för veckan och det känns bra att ligga i fas. På tal om att ligga i fas så gör jag det nu med Christels fotoutmaning och dagens ord är serier.

Det känns svårt att välja bild och till slut valde jag min vy från soffan i uterummet där jag sett många serier.

4 kommentarer