Tisdagen den 23 mars 2021

Godmorgon alla fina!

Solen skiner och det är 4 grader varmt utomhus. Kan det bli en bättre start på dagen? Idag är det som vanligt Centrumskolan och sedan kommer jag vila när jag kommer hem. Igår köpte jag en foamroller, hittade en på Stadium i märket Soc för 149 kronor. Det tyckte jag var överkomligt pris. Jag har både idag och igår använt foamrollern till min höft och jag tycker att det känns lite bättre. Om det är inbillning eller inte vet jag inte och om känslan är bra så kan det ju kvitta om jag inbillar mig eller inte.

Igår ringde jag ju till en osteopat pga min onda höft. Jag hade tur och fick en tid till imorgon så det ska bli spännande att se hur en osteopat fungera. Jag valde tydligen en osteopat som två av mina kollegor gått till och de hade bara gott att säga om henne. Så nu hoppas jag att jag får hjälp, för mitt mål är ju att kunna springa så mycket som jag vil. Det skulle vara skönt att komma upp i lite längd nu på löpningen. Jag skulle vilja springa en mil som Mats nu gör flera gånger i veckan. Fast jag får väl ha tålamod och vara nöjd om jag kan springa 2 kilometer.

Ikväll ska vi springa med Karin och Madeleine, fast jag vet inte om jag kan eller borde springa i kväll. Jag får se hur det känns ikväll. Sedan blir det ett dopp efter löpningen och nu är det ljust när vi badar. Det känns bra för när det är mörkt tycker jag det är lite läskigt och dessutom är känslan så mycket kallare i mörkret. Dessa tisdagskvällar tillsammans med Karin och Madeleine har blivit en trevlig rutin för både Mats och mig.

Vi lagade mat igår kväll så vi har rester till ikväll. Vi provade att göra kilkärtsbiffar med vitkål och det blev lyckat. Receptet på majsbiffar modifierade vi lite så istället för majs använde vi blötlagda hela kikärter och finhackad vitkål. Mats gjorde picklad rödlök och jag avokado och tomatsallad som vi åt till. Det blev väldigt gott.

Nu är det dags att åka till Centrumskolan, så jag önskar alla en härlig tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.