Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 29 december 2020

Godmorgon alla fina!

Här sitter jag i soffan och skulle egentligen hoppa in i duschen fast hamnade med datorn i knät för att bara titta in här lite fort. Jag vaknade klockan 7.30 och tyckte det var lagom att vakna för jag vill inte vända på dygnet för mycket. Jag låg kvar i sängen till åtta för att läsa lite bloggar och kommentera. För klockan åtta öppnade hälsocentralen här i Lindsdal och då ringde jag för att boka en tid. De ringde tillbaka 8.10 så nu har jag fått en läkartid för min höft klockan 11. Det gick fort och smidigt.

Ute är det mörkt och det regnar, utomhustemperaturen ligger på 6 grader så det känns inte lockande att gå ut, jag som var sugen på att ta en långpromenad idag, kanske lika ba att det regnar med tanke på min höft. Jag kan hoppas att det ljusnar under dagen och att det slutar att regna ialla fall för det hjälper till känslan positivt.

Jag läste en sammanfattning av året på Elisabets sida som var trevlig att läsa. Även jag kommer att sammanfatta detta år 2020 på lite olika sätt, både i skrift och bilder. Det kommer bli lite olika inlägg framöver.

Idag har vi inget inplanerat, förutom att vi ska springa ikväll eller rättare sagt blir det Mats som får springa tillsammans med Karin och Madeleine. Jag får se om jag kanske kan gå en runda, får se vad läkaren säger om min höft. Jag ska i alla falla bada tillsammans med Karin och Madeleine efter deras löprunda. Jag undrar om jag kommer att tycka det är svinkallt eftersom jag inte har sprungit och blivit varm innan. Ja, det kommer bli en ny upplevelse.

Nu önskar jag alla en härlig tisdag, kram Susann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *