Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 30 augusti 2022 – efter regn kommer solsken.

Det stämmer för idag skiner solen, dock inga höga temperaturer utan termometern visar 10 grader. Visst blir en gladare då solen skiner istället för att det regna. Jag är som vanligt uppe med tuppen fast idag känner jag mig mer utvilad. Nu är klockan snart halv åtta och jag har hunnit packat upp det jag hade med mig till Stockholm för det har jag inte orkat med eller rättare sagt prioriterat. Jag väljer fortfarande för att hushållar med min energi och det känns ännu viktigare nu när jag börjat jobba och fått mer ansvar.

Jag tycker att det är roligt med måndagar då en ny vecka startas upp och lektioner ska planeras. Jag har fortfarande inte kommit in i själva rollen som undervisande lärare fast jag känner att jag lär mig hela tiden. Jag har sån tur att ha stöttande kollegor omkring mig som hjälper mig när jag behöver hjälp och det känner jag är en ynnest att ha.

Igår blev det inget bad med kollegor då vi alla var rätt trötta så det får bli nästa måndag istället. Igår kväll var det bara vila för mig som gällde och Mats var som vanligt på Månkörenrep.

Idag ska jag ha första hemkunskapslektionen för det här läsåret och eleverna ska få göra fruktsallad. Det står även svenska på schemat och vi håller på med området studieteknik.

Ikväll blir det nog ingen löpning för jag har lite ont i foten och Mats har fått ont i sin häl och behöver vila den. Får se vad vi hittar på istället.

Nu önskar jag er en härlig tisdag, kram Susann 😊💜

2 kommentarer