Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 4 oktober

Godmorgon denna underbara tisdagsmorgon. Solen är på väg att spricka igenom på himlen och det är 6 grader utomhus. Hösten är på intågande vilket syns med naturens färgskiftningar.

Vet ni att det är kanelbullens dag idag? Mats åkte tidigare till jobbet idag för att han skulle hämta kanelbullar till sina anställda. Kommer du att äta någon kanelbulle idag? Jag vet inte om jag kommer äta någon, tror inte det.

Igår kväll blev det ett härligt dopp vid kallbadhuset tillsammans med några kollegor. Det var 14.4 grader i vattnet så än så länge är det inte så kallt. Det är en härlig tid en har framför sig när det gäller åretruntbad för snart är det så där riktigt uppfriskande i huden när en badar i vattnet som ligger under 10 grader. Det är verkligen en härlig känsla som jag uppskattar och får energi utav.

Lånar bilden från Annika

Annars var kvällen igår lugn. Jag var ensam hemma för Mats var på månkörenrep och ikväll blir det teaterrep. Victor hämta bilen som varit på verkstaden och nu hoppas vi att hans nya bil fungerar. Han körde till Byxelkrok för att avsluta sitt jobb för den här säsongen. Restaurangen hade öppet för sista gången den här säsongen i helgen och nu återstår det bara städning och lite annat smått och gott. På torsdag kommer Victor och Torun till Kalmar igen.

Idag har jag inga direkta planer när jag kommer hem från jobbet. Det blir antagligen en lite lur i soffan och kvällen kommer att tillbringas själv då Mats inte väntas hem förrän väldigt sent då de ska köra igenom teatern. På fredag är det ju dags för premiären så nu är det mycket rep innan dess.

Vad händer för er idag?

Nu önskar jag dig en fin dag, kram Susann 💜

4 kommentarer