Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 9 juli 2024

Idag vaknade vi upp i Västervik på en ställplats. Det var en fin morgon, solen sken och det såg lovande ut. Vi åt frukost i husbilen för vi valde att inte plocka ur alla möbler ur garaget. Vid klockan halv tio kom vi därifrån och jag körde. Vi styrde kosan hemåt fast stannade till vid Vincents husvagnar och husbilar, där vi köpte vår husbil. Vi hade några frågor och sängen som vi kan hissa ner från taket går lite snett och läser ut säkringen lite då och då. De tittade på sängen så i vecka 33 ska vi lämna in husbilen för att de ska titta på den. Sängen går fortfarande att använda så det är ju bra i fall vi vill ha några med oss i husbilen.

Sedan fick Mats köra resterande väg hem till Lindsdal. När vi kom hem körde vi till Kalmar dämme där vi kunde tappa ut vårt gråvatten innan vi parkerade på vår garageuppfart. Vi packade ur och sedan åt vi lite lunch innan jag somnade som en stock i soffan i uterummet.

Idag är ingen vanlig dag för det är vår bröllopsdag. Det var 30 år sedan vi gifte oss i Algutsrums kyrka på Öland. Då var det en varm sommardag för den sommaren var riktig het.

Ikväll cyklade vi in till Malin och Urban i deras lägenhet för att fira vår dag. De flyttade in i sin lägenhet midsommarveckan så ikväll var första gången vi såg lägenheten möblerad. När vi kom till dem fick vi en blomma, en lila till min ära för jag älskar färgen lila. Sedan drack vi champagne, åt kex och ost för att sedan ta oss till restaurangen S och B.

Vi beställde lite tapasrätter och det var gott och trevligt. Till maten drack vi husets vita som var väldigt gott till maten.

Sedan cyklade vi hemåt och nu är det fotboll på tvn, Spanien – Frankrike. Det blev en perfekt kväll och firande utav vår dag, pärlbröllopsdagen. 💜Det känns lite konstigt för 30 år är ju en lång tid och tänk att vi varit gifta så länge. Det är ganska ovanligt känns det som i vårt land där många skilsmässor sker.

Länge leve kärleken. 🥂

Kram Susann 💜

En kommentar