Tisdagen den 9 mars 2021

Godmorgon!

Idag vaknar jag upp till minus 6 grader och sol. Det blir till att skrapa bilrutorna för Mats hann inte för isen var så hård. Så jag får ut och starta bilen om en stund så isen smälter lite.

Mina dagar nuförtiden innehåller inte mycket annat än Centrumskolan och träning. Jag är väldigt trött och orkar inte med så mycket mer. Jag hinner inte ens skriva här så mycket då jag är för trött. Jag försöker att läsa de bloggar jag följer och kommentera fast det är inte alltid att jag hinner det varje dag. Idag vaknade jag med lite huvudvärk och jag hoppas att det beror på att jag sov hårt i natt.

Idag ska jag sova när jag kommer hem i eftermiddag för vid 17.00 ska jag springa och bada och sedan kommer jag inte oka mer. Vi har rester från igår så det kommer vi bara värma, blomkålssoppa. Det är skönt med rester vissa dagar och särskilt de kvällar vi träna.

Igår kväll tittade jag på Meghan och prins Harrys intervju och visst blir en upprörd och ledsen om det de berättade. Fast det är ju som Harry säger att är en mitt i det så är det det normala för det är svårt att veta något annat. För visst är det som händer i ens familj det normala tills en får en ny synvinkel. Såg ni intevjun? Och vad tycker ni om den?

Jag önskar alla en fin dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Jag missade första timmen
    Tyckte det var fruktansvärt, så sant det gjorde riktigt ont

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.