Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Torsdagen den 12 maj 2022

Godmorgon alla fina som tittar in hos mig. Jag har startat upp denna torsdag och sitter på min favoritplats, i soffan i tv-rummet. Solen skiner idag och även i natt har det regnat då marken är blöt. Termometern visar 12 grader så vi hoppas att denna dag blir varmare än gårdagen.

Igår försökte jag ta kontakt med vårdnadshavarna till de mentorselever som jag ska ha till hösten. Det är dags att ta första kontakten för att presentera sig och starta en relation och känna av hur de vill ha sin inskolning till hösten. Detta är nytt för mig då jag inte har haft mentorselever tidigare på skolan så det ska bli kul fast är även lite nervöst. Det känn som det är längesedan jag hade föräldrakontakt. I förskolan har en föräldrakontakt dagligen fast nu är det ju ganska många år sedan jag var i förskolans värld.

När jag kom hem igår efter jobbet blev det lite vila för mig för sedan klockan fyra spelade vi paddel med Linda och Christian. Den här gången gick det lite bättre och det märktes att jag har övat lite sedan sist. Det är verkligen kul att spela fast känner fortfarande att jag är ganska dålig på det så jag behäver träna mycket mer för att komma upp i de andras nivå.

Sedan när vi kom hem blev det lite gröt och macka innan Mats åkte till teaterrep och jag chillade bara här hemma. Den här veckan försöker jag bara ta det lugnt och ladda inför helgen då jag behöver all min energi.

Idag händer det inte så mycket och ikväll när Mats kommer hem från jobbet ska vi åka och handla. Vi ska ha med oss lite inför helgen då vi ska umgås med Malin och Urban. Malin fick det i present att bli upphämtade utav oss på fredagseftermiddagen och sedan ska vi köra till okänd ort/plats.

Det blir lite städning ikväll för imorgon ska vi vara här med några elever och göra Bäst i test. Det ska bli kul.

Nu önskar jag er en härlig torsdag, kram Susann 💜