Torsdagen den 13 januari 2022

Det har varit trötta dagar denna vecka för mig. Det är sådan skillnad mot när jag är hemma och inte behöver fokusera och komma ihåg en massa saker. Min hjärna är fortfarande inte riktigt med mig alla dagar. Även om jag trivs på jobbet så märker jag fortfarande att jag har svårt med fokus och arbetsminnet.

I natt har mina tankar snurrat för att jag har min inbokade tid till läkaren nästa vecka. Nu måste jag ju ta min sjukdomshistoria från början och jag är rädd att läkaren inte tror på mig för det syns inte på mig att jag inte är som jag har varit, jag menar hur det var innan min fallolycka. Jag hoppas att läkaren är openminded för ibland har jag otur med en del och då får jag en känsla av att det har med mitt utseende att göra, tråkigt nog. Jag hoppas på det bästa fast det har ändå satt igång en massa tankar.

Jag skulle tro att jag inte får sjukersättning utan de bedömer mig som för frisk för att får det. Min läkare som nu har gått i pension tyckte att jag skulle söka det eftersom jag har kämpat med mig själv så länge nu fast det hon skrev till försäkringskassan räckte tydligen inte som underlag. Ja, ja det är bara att avvakta och se. Nu ska jag sluta älta om det för då blir detta ett för tråkigt inlägg.

Dagens bild från uterummet

Idag är det torsdag och imorgon är det fredag och helg. Helgerna är alltid efterlängtade när en jobbar, ledighet är viktiga inslag i ens liv. Idag har vi inga planer, Mats ska jobba hemifrån i eftermiddag så då får vi se hur det blir med min vila. Antagligen kommer jag somna som vanligt utan att bli störd utav honom. Sedan ikväll, om vi är någorlunda pigga så ska vi träna, antingen på gym eller springa. Det var längesedan jag sprang och nu skulle jag behöva komma tillbaka till min löprutin. Jag tror att jag kan springa trots att jag har hosta kvar. Jag har ökat upp mina astmamediciner och även börjat ta allergitabletter för att lindra hostan och jag tycker det hjälper. Det är jobbigt att hosta i dessa tider då det är Pandemi som härjar och nej jag har inte Corona bara astma.

Idag är det betydligt varmare, termometern visar 7 grader och det blåser ute och himmlen är sådär jämngrå. Jag hopps solen orkar titta fram lite senare under dagen, för det gjorde den igår och då blir en sådär glad och en får en bra känsla i kroppen.

Nu önskar jag er en härlig torsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *