Torsdagen den 27 januari 2022

Idag ringde mitt alarm klockan 7 för jag hade ändrat min arbetstid idag för vi behövde ändra lite för att det skulle bli bra för eleverna. Jag märker att jag inte är van vid att gå upp så tidigt. Tänk vad en vänjer sig, förr när barnen var yngre så gick jag upp klockan sex för att hinna lämna på förskola och skola innan jag började jobba. Nu fattar jag inte att jag orkade allt som en gjorde när en hade småbarn. Nu har jag bara mig själv att ta hand om och det kan kännas för jobbigt ibland.

Många olika ämnen idag och sista lektionen gick jag promenad med några elever. Det var ganska blåsigt fast vi klarade oss precis från regnet.

När jag kom hem vilade jag i soffan som vanligt och Mats han satt i köket och jobbade. Han har jobbat hemifrån idag och ska göra det imorgon med. När jag hade vilat färdigt så hade Mats jobbat färdigt så då började vi titta på en film, The reader. Det passade ju bra då det är förintelsens minnesdag idag.

Ikväll ville Mats äta sushi så det blev och innan vi hämtade köpte vi en luftfuktare som vi ska ha i sovrummet. vi ska testa om det blir bättre för det känns så torrt i halsen när jag sovit. Vi hoppas det gör skillnad.

Ikväll valde jag att vara hemma och inte åka på träningen med Sweden runners eftersom jag hade börjat tidigare och ska iväg imorgon kväll. Jag måste fördela mina energiresurser på bästa sätt. Träningen för terminen startade idag med Sweden runners fast det får bli nästa vecka som jag är med.

Det har bara blivit en hemmakväll framför tvn och jag ska nog gå och lägga mig tidigt, känner att jag är lite trött.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *