Torsdagen den 8 oktober 2020 kvällsdopp 🏊🏾‍♂️

Efter dagen på Centrumskolan behövde jag verkligen vila. Jag somnade i soffan och idag somnade jag fort. När jag vaknade åt jag lite rester ca två timmar innan jag skulle träna med Sweden runners. Det blev för nära inpå iallafall. Jag har svårt att träna med mat i magen, jag behöver äta mer än två timmar innan ett träningspass för att inte känna mig ”tung” och ”däst”.

Ikväll hade vi en ovanligt lång uppvärmning i skogen och sedan blev det fyraminutersintervaller. Sjukt jobbigt. Eftersom uppvärmning tog lite längre tid än vanligt hann vi inte med något styrkepass som avslutning. Det får vi göra nästa gång.

Bild tagen innan träningen började

Efter träningen hade Karin och jag bestämt att vi skulle bada. Jag har aldrig badat när det har varit så mörkt. Det var mysigt och i pannlampans sken fungerade det bra för jag hängde fast pannlampan i badstegen.

I vattnet var det 15 grader och luften 13 grader. Det var härligt kallt i vattnet och vi simmade omkring lite. Detta ska vi göra om eventuellt efter nästa träning. Det blev verkligen ett bra avslut på torsdagskvällen.

När jag kom hem var det skönt att ställa sig i en varm dusch. Jag avslutade kvällen att titta på Wahlgrens och nu har jag gått och lagt mig.

Mats är och hämtar Victor vid stationen, han har varit och hälsat på sina syskon i Malmö några dagar fast till helgen ska han jobba i Byxelkrok igen.

Godnatt 💜

2 kommentarer

  1. Blir imponerand av att du badar 😅, skulle aldrig hända för mig. Tänk så olika man är 😊.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *