Torsdagen den 8 oktober 2020 kvĂ€llsdopp đŸŠđŸŸâ€â™‚ïž

Efter dagen pĂ„ Centrumskolan behövde jag verkligen vila. Jag somnade i soffan och idag somnade jag fort. NĂ€r jag vaknade Ă„t jag lite rester ca tvĂ„ timmar innan jag skulle trĂ€na med Sweden runners. Det blev för nĂ€ra inpĂ„ iallafall. Jag har svĂ„rt att trĂ€na med mat i magen, jag behöver Ă€ta mer Ă€n tvĂ„ timmar innan ett trĂ€ningspass för att inte kĂ€nna mig ”tung” och ”dĂ€st”.

IkvÀll hade vi en ovanligt lÄng uppvÀrmning i skogen och sedan blev det fyraminutersintervaller. Sjukt jobbigt. Eftersom uppvÀrmning tog lite lÀngre tid Àn vanligt hann vi inte med nÄgot styrkepass som avslutning. Det fÄr vi göra nÀsta gÄng.

Bild tagen innan trÀningen började

Efter trÀningen hade Karin och jag bestÀmt att vi skulle bada. Jag har aldrig badat nÀr det har varit sÄ mörkt. Det var mysigt och i pannlampans sken fungerade det bra för jag hÀngde fast pannlampan i badstegen.

I vattnet var det 15 grader och luften 13 grader. Det var hÀrligt kallt i vattnet och vi simmade omkring lite. Detta ska vi göra om eventuellt efter nÀsta trÀning. Det blev verkligen ett bra avslut pÄ torsdagskvÀllen.

NÀr jag kom hem var det skönt att stÀlla sig i en varm dusch. Jag avslutade kvÀllen att titta pÄ Wahlgrens och nu har jag gÄtt och lagt mig.

Mats Àr och hÀmtar Victor vid stationen, han har varit och hÀlsat pÄ sina syskon i Malmö nÄgra dagar fast till helgen ska han jobba i Byxelkrok igen.

Godnatt 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.